2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862434 بازدید | 41963 پست
مرسی تاجماه جون بابت وقتی که برام گذاشتی و راهنمایی های خوبت هرچند سخته ولی چشم سعی خودمو میکنم انشا ...

سيما جون پيام هات رو خوندم گفتم شايد بتونم كمكي بهت بكنم گلم❤️

منم دقيقا بخاطر اينكه ي تجربه سقط داشتم و بشدت ميترسم و حجم استرسم تو اين بارداريم بالا رفتش ، ي مدت خيلي حالم بد بود گريه ميكردم باور كن هيچجاااااا هم نميرفتم كلا تو خونه بودم

هم بخاطر هوا ي گرم هم كلًا ميترسيدم، اما خودمو سرگرم كردم با اول كتاب خواني راجع ب فرزند پروري و تربيبت و بارداري و مراقبت هاش ، دوم نشستم پاي فيلم و سريال هاي قشنگ و معمولا خنده دار ، و سوم كاملا وصل شدم به خدا

مرتب  قرآن نماز و ذكر ميگم ببين واقعا ميگم خيلي خيلي بهترم.

اول ببين درون خودت چي حالت رو خوب ميكنه همون رو انجام بده به خودت غلبه كن نزار اين حس و حال بهت بمونه😍

اينم تجربيات من بود ، اميدوارم گلدخترت صحيح و سلامت بياد بغلت❤️

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
باشه حتما تا سه چهار روز آینده تکرار میکنم وقتی یه نفر برام حرف میزنه و از سختیاش و تجربیاتش میگه آر ...

قربونت عزیزم خوشحال میشم بتونم ب بقیه کمکی کنم هرچند ناچیز فقط خواستم بدونی تو تنها نیستیخدا صبرو تواناییشو ب همه میده وقتی نینیتو بغل میگیری میفهمی ک اون همه سختی ارزششو داشت تو ک تجربه دوبار مامان شدنو داری بهتر باید بدونی گلم❤️من فوبیای زایمان طبیعی دارم خودمو ب درو دیوار زدم نامه ببر از این مطب ب اون مطب از این بیمارستان ب اون بیمارستان تا سزارین شم ب امید خدا اگه مشکلی پیش نیاد۲۳شهریور تاریخ زده برای سزارین،شما زایمان قبلیتون چطوری بود از تجربتون بگید❤️

❤️خدایا شکرت❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام سلام ب همه ی خواهرا و مامانای قشنگم😘❤️ خوبید؟ همه چی روبراهه؟ اگه لایق باشم دعاگوی همتون هستم� ...

سلام غزال جان امیدوارم ی زایمان و خوب و راحتی داشته باشی و بسلامتی نی نی نازتو بغل بگیری موقع زایمان واس منم دعا کن 

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن
سيما جون پيام هات رو خوندم گفتم شايد بتونم كمكي بهت بكنم گلم❤️منم دقيقا بخاطر اينكه ي تجربه سقط داشت ...

فدات بشم مامان دایان که به فکرم بودی 

خدارو شکر که حالت بهتر شده 

من وقتی میرم بیرون بهترم حتی با اینکه هوا خیلی گرمه ولی بازم برام بهتره تا تو خونه باشم ولی مگه آدم چقدر میتونه بره بیرون و خونه نباشه ، و بدترین لحظه هم برام یکی موقع غذا خوردنه و یکی شب موقع خوابیدن که حالمو بد میکنه اصلا دوس ندارم شب بشه که بخوابم چون وقتی میخوابم کمر و پاهام درد میگیره و تا صبح خیلی وقتا بیدارم بخاطر همین خیلی اذیت میشم 

بالشت بارداری یو شکل هم خریدم ولی به اندازه یه ربع که ازش استفاده میکنم دوباره میذارمش کنار ، انگار راحت نیستم باهاش یا نمیدونم شایدم بهش عادت ندارم

کسی تجربه استفاده از بالشت بارداری داره ؟ به نظرتون چطوره راحت هستین باهاش ؟

[QUOTE=350245054]سيما جون پيام هات رو خوندم گفتم شايد بتونم كمكي بهت بكنم گلم❤️ منم دقيقا بخاطر اينكه ي تجربه سقط دا ...[/QUOTE

حالا رفتم کتابخانه کتاب آوردم ببینم میتونم باهاش سرگرم بشم یا نه ، حل جدول هم دوس دارم امروز یا فردا هم میرم مجله جدول میخرم شاید سرگرم شدم ، فیلم لیسانسه ها رو دوس دارم یه وقتایی با پسرم میشینیم نکاه میکنیم ، قرآن هم که روزانه میخونم و شکر گذاری هم میکنم 

من چون بارداری قبلیم دو ماه آخر افتضاح بودم کلا ترس از یکی دو ماه دیگه دارم که از الان بدتر بشم هم از لحاظ جسمی و هم روحی ، انگار طاقتم کمتر شده نسبت به بارداری قبلم

انشالا که خدا کمکمون کنه و راحت تر این دوران رو سپری کنیم 

شما الان در چه حالین بارداری راحتی دارین ؟ سونو 18 هفته رو رفتین ؟ جنسیت نی نی تون مشخص شده ؟

قربونت عزیزم خوشحال میشم بتونم ب بقیه کمکی کنم هرچند ناچیز فقط خواستم بدونی تو تنها نیستیخدا صبرو تو ...

فدات عزیزم ❤️ همین که باهام حرف میزنید و میبینم تنها نیستم خیلی بهم کمک میکنه 

منم مثل شما از زایمان طبیعی خیلی ترس داشتم ، با اینکه دکترم گفته بود مشکلی ندارم ولی با اصرار خودم هر دو تا رو سزارین شدم ولی سزارین اولم حدودا 15 سال پیش بوده که اون موقع دکترا راحت تر سزارین قبول میکردن ، ولی با همه سختیاش و دردای بعد از عمل راضی بودم و اگه الانم قرار بود انتخاب کنم بازم سزارین رو انتخاب میکردم

انشالا شما هم به سلامتی و به موقع زایمان کنی گلم 🙏

سلام سلام ب همه ی خواهرا و مامانای قشنگم😘❤️ خوبید؟ همه چی روبراهه؟ اگه لایق باشم دعاگوی همتون هستم� ...

سلام غزلی جان 

انشالا که زایمان راحت و به موقع داشته باشی و گل پسرتون رو سالم و سلامت بغل بگیری 

التماس دعا عزیزم 🙏

بچه ها من تیر یک سقط داشتم چون قلب جنین تشکیل نشد

پریودم منظم و ۲۸ روزه اس

این ماه ۱۱ پری شدم و ۵ شب لتروزول خورذم.سونو روز ۱۰ دو تا فولیکول ۱۸ و ۱۶ در چپ و راست نشون داد.همون شب دو تا آمپول ازاد سازی زدم ک میشد ۲۰ مرداد.الان روز ۱۲ ام بعد از تزریق مه اما بی بی کاملا منفی...یک حالت تهوع ریزی دارم

یعنی باردارم یا امیدی نیست؟ کسایی ک تجربه مشابه دارن لطفا کمکم کنن

دعا کنید خدا بازم فرشته هاش را ب من هدیه بده🤲
فدات بشم مامان دایان که به فکرم بودی خدارو شکر که حالت بهتر شده من وقتی میرم بیرون بهترم حتی با اینک ...

خدانكنه خوشكلم♥️

افرين بهت قطعا تو ميتوني و مامان قوي اي هستي و از پسش بر مياي👌

و بدون اينا همه تغييراتِ هورمونيه هممون تجربه ش ميكنيم ولي نبايد بزاريم بهمون بمونه چون اول خودمون بد خانوادمون و اذيت ميكنه♥️

اره قشنگم كار خوبي ميكني منم همش كتاب و فيلم و حتي بازي با موبايل و كنسول بازي و از اين داستانام😐🤣.

والا نه عزيزم من اصلا نميتونم چيزي مابين پاهام يا دورم بزارم ولي الان تازگيا ب سختي با كوسن شروع كردم🤣👌

چون كامل ميام رو شكم و خطرناكه ميترسم،مجبورم ب استفاده.

عزيزم سونو انوماليم ب اميدخدا ٧-٨روز ديگه ست ولي تازگيا رفتم سونو خداروشكر همه چيز خوبه الانم ١٧هفته هستم 

نيني مم پسره💕

شما چي گلي؟؟

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
خدانكنه خوشكلم♥️افرين بهت قطعا تو ميتوني و مامان قوي اي هستي و از پسش بر مياي👌و بدون اينا همه تغيير ...

ممنونم عزیزم ، انشالا گل پسری به موقع و سالم به دنیا بیاد🙏

آره والا تو این مدت بنده خدا شوهرم و مامانم خیلی اذیت شدن ، بخدا شرمندشونم 

منم دو سه روز دیگه 26 هفته میشم و نوبت سونو دارم برا رشد ، چون 18 هفته که رفتم سونو گفت خونرسانی به جنین یه کوچولو کمه و باید قرص آسپرین بخوری و حدودا ۸ هفته دیگه بیای رشد نی نی رو چک کنیم 

منم دو تا پسر دارم و خیلی دوس داشتم یه دختر داشته باشم و خدا بهم لطف کرد و خدا رو شکر نی نیم دخمله 🙏

سلام عزیزم خوبی میدونم خیلی وقته از این تاپیک گذشته من دکتر واسم قرص کلومیفن نوشت با لتروزول گفت از سوم پریودی بخور بعد امپول hmg نوشت گفت ۷ ۸ ۹ بزنم من روز ۹ یه اقدام داشتم بعد ۱۳ رفتم سونو گفت دو تا فولی ۱۸ داری امپول hcg یکی زد و ده تا قرص دوفاستون داد گفت از ۱۵ پریودی بخور الان چهار روزه از مپول hcg میگذره من همانروز که رفتم سونو گفت سه چهار شب اقدام کن ولی فقط دوبار تونستم یه بار شب ی بار فردا ظهرش شوهرم باید میرفت شهر دیگ الان چهار روز از امپول hcg میگذره ولی نوک سینه هام حساس شده اصلن پیش نمیومد دردشونه و دست دارم و یطرف زیر بغلم بنظرت عوارض امپولاس  یا باردارم