2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862360 بازدید | 41963 پست

سلام سلام ب همه ی خواهرا و مامانای قشنگم😘❤️ خوبید؟ همه چی روبراهه؟ اگه لایق باشم دعاگوی همتون هستم🤲🏻🧿

دعا کنید منم ب راحتی زایمان کنم. فردا میرم دوباره برای معاینه. تا هفته ی پیش هنوز دهانه رحمم باز نشده بود. دعا کنید دیگه باز شده باشه و دردام شروع بشه. اگه پسر جانم خودش تلاش نکنه بخاطر دیابت تا اخر هفته بستریم میکنن و با دارو زایمان رو انجام میدم.

✨🧿خدای مهربون را به خاطر هر آنچه که در زندگی دارم، شکر می کنم🧿✨
سلام سلام ب همه ی خواهرا و مامانای قشنگم😘❤️ خوبید؟ همه چی روبراهه؟ اگه لایق باشم دعاگوی همتون هستم� ...

سلام غزل جون . التماس دعا عزیززززم

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره عزیزم منم مثل شما بودم خونه میموندم انگار درودیوارا میخواستن منو بخورن هرجاهم میرفتم باز اون حال ...

آره دقیقا منم سر اون دو تا پسرم بعد زایمان حالت افسردگی داشتم ولی سر این که دختره از ۵ ماهگی شروع شد ، خدا کنه بعد زایمان نباشه که دیگه دیوونه میشم 

شما چقدر طول کشید بهتر شدین ؟ چکار کردین که بهتر شدین یا خود بخود بهتر شدین ؟

گلم بارداری براهمه دردسرای خودشو داره براهیشکی راحت نیست هرکی یجوره من خودم سه چارماهه اول درگیر حال ...

من سه ماهه اول برعکس اون دو تا بهتر بودم ولی سه ماهه دوم انواع و اقسام مشکلات اومده سراغم ، سه ماهه سوم هم که همیشه پادردشدید و کمر درد میاد سراغم و به مشکلاتم اضافه میشه 

منم قندم خیلی بالاست و روزی یه دونه متفورمین میخورم ولی میدونم کمه یه دونه قرص ، بازم باید آزمایش بدم 

شما چقدر بعد از آزمایش اول دوباره آزمایش قند دادید ؟

سلام سلام ب همه ی خواهرا و مامانای قشنگم😘❤️ خوبید؟ همه چی روبراهه؟ اگه لایق باشم دعاگوی همتون هستم� ...

سلام عزیزدلم ایشالا بسلامتی زایمان کنی گلم🥰الان چند هفته ای غزال جان

❤️خدایا شکرت❤️

[QUOTE=349989540]آره دقیقا منم سر اون دو تا پسرم بعد زایمان حالت افسردگی داشتم ولی سر این که دختره از ۵ ماهگی شروع شد ...[/QUOTمن پنج ماهم ک شد خودبخود رفت ب خودم اومدم دیدم دیگ اون حال بدیه نیست

❤️خدایا شکرت❤️
من سه ماهه اول برعکس اون دو تا بهتر بودم ولی سه ماهه دوم انواع و اقسام مشکلات اومده سراغم ، سه ماهه ...

من سه ماه اول ازمایش قند ناشتام ۱۰۰بود با رژیم غذایی سه ماهه دوم شد۹۲نرمال شد سه ماهه سوم دوباره ۱۰۰شد ک فوقتخصص غدد متفورمین تجویز کرد ولی چون وزن گیری خوبی نداشتم بجای قرص انسولین داده از این خودکاریا ک شبا این چند هفته باقی مونده رو۶واحد بزنم،قند شما چنده؟ماهه اخر کمردردو پادردو لگن درد طبیعیه چون رباطا کش میاد رحم بزرگ میشه گلم

❤️خدایا شکرت❤️
[QUOTE=349989540]آره دقیقا منم سر اون دو تا پسرم بعد زایمان حالت افسردگی داشتم ولی سر این که دختره ا ...

من پنج ماه تازه شروع شد و هنوز ادامه داره

به جای مثبت همش افکار منفی میاد تو ذهنم و ذهنمو درگیر کرده ، نمیدونم چکار کنم که برطرف بشه 🥺

من سه ماه اول ازمایش قند ناشتام ۱۰۰بود با رژیم غذایی سه ماهه دوم شد۹۲نرمال شد سه ماهه سوم دوباره ۱۰۰ ...

منم سه ماهه اول قند ناشتام 97 بود و دکتر چیزی نگفت ، سه ماهه دوم قند ناشتام خوب بود ۸۹ بود ولی آزمایش قند چهار مرحله ای که انجام دادم یک ساعت بعد از اون شربت شیرین شده بود دویست و خوردی شده بود که در حالت نرمال نباید از ۱۸۰ بیشتر باشه 

دکتر زنان یه دونه متفورمین داد و گفت باید سه هفته دیگه دوباره آزمایش بدی ببینم چطوره ولی به هرکی میگم میگن یه دونه متفورمین کمه ، حدودا یه هفته دیگه باید دوباره آزمایش بدم و بعد بر اساس اون دارو بخورم 

خیلی دهان و گلوم خشک میشه مخصوصا شبا موقع خوابیدن 

من پنج ماه تازه شروع شد و هنوز ادامه داره به جای مثبت همش افکار منفی میاد تو ذهنم و ذهنمو درگیر کرده ...

من فقط وقتایی ک سرخودمو گرم میکردم خوب بودم تنها میموندم بدتر میشدم،وقتی اون حال میاد سراغت بزن بیرون برو خرید پیاده روی خونه مامان خواهر با شوهرت برو مسافرت تفریح اهنگ شاد بزار هرچی اکتیو باشی بهتر میشی هرچی گوشه گیر بشیو بهش فکرکنی بیشتر بهش پرو بال میدی اصلا ب خودت تلقین نکن من حالم بده چرا اینجوری شدم و فلان 

❤️خدایا شکرت❤️
منم سه ماهه اول قند ناشتام 97 بود و دکتر چیزی نگفت ، سه ماهه دوم قند ناشتام خوب بود ۸۹ بود ولی آزمای ...

عزیزم ازمایشتو تکرار کن ی ازمایش قند ناشتا بده یدونه ام همون روز دو ساعت بعد صبحانه بده بعد جوابشو ببر پیش فوق تخصص غدد اون برات دارو تجویز کنه

❤️خدایا شکرت❤️
من فقط وقتایی ک سرخودمو گرم میکردم خوب بودم تنها میموندم بدتر میشدم،وقتی اون حال میاد سراغت بزن بیرو ...

مرسی تاجماه جون بابت وقتی که برام گذاشتی و راهنمایی های خوبت 

هرچند سخته ولی چشم سعی خودمو میکنم 

انشالا شما هم به موقع و به سلامت گل دخترتون رو بغل بگیرید🙏  

عزیزم ازمایشتو تکرار کن ی ازمایش قند ناشتا بده یدونه ام همون روز دو ساعت بعد صبحانه بده بعد جوابشو ب ...

باشه حتما تا سه چهار روز آینده تکرار میکنم 

وقتی یه نفر برام حرف میزنه و از سختیاش و تجربیاتش میگه آروم تر میشم ، مرسی ازت 😘

شما قراره طبیعی زایمان کنید ؟ به سلامتی چند هفته دیگه دارید ؟

سلام گلم خداروشكر

تو خوبي مامان قشنگ؟؟

انشالله كه گل پسري باهات همكاري ميكنه يه زايمان عالي داشته باشي فداتشم💙😍

التماس دعا دارم غزلي جونم😘

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙