2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862315 بازدید | 41962 پست
سلام دوستان لطفاً راهنماییم کنید من هفته 23 بارداری هستم چند روزیه کلا یبوست و دل درد و دل پیچ و سوز ...

سلام عزیزم حتما یه آزمایش تیروئید بده و ببر پیش متخصص غدد شاید هورمون آنتی تی پی یو بدنت بالا باشه منم سر دخترم همینطور بودم فقط دکتر غدد تشخیص داد چمه بم قدص تیروئید داد تا پایان بارداری.یبوستت هم مال قرص آهنته باید تا پایان بارداریت تحمل کنی برا سوزش معدت مال من خیلی شدید بود جوریکه مدام بیمارستان بودم و فقط با سرم آروم میشدم دکتر زنان بم پنتو پرازول داد میخوردم یه ذره از دردم کمتر میشد شمام باید حتما بری دکتر و سرخود دارو نخوری هروقت معده درد و سوزش داری نون سنگک بذار رو گاز خوب ک خشک شد یکم بخور دردت آروم میشه تا روزی ده دونه برنج ایرانی تو آب خیس کن خوب بعد بخور برا سوزشت عالیه

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
ایرانیه عزیزم. نگران‌نباش منم وزن کم کردم. ولی جنینم مشکلی نداشت. بخاطر رشد نی نی این حالت هست. من ف ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون ، لطف کردید

دو سه روزه مولتی ویتامین و ویتامین ب۶ میخورم ولی بازم اشتها ندارم 

انشالا شما هم بسلامتی این دو سه هفته رو سپری کنیدو سالم گل پسرتون رو بغل کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم حتما یه آزمایش تیروئید بده و ببر پیش متخصص غدد شاید هورمون آنتی تی پی یو بدنت بالا باشه م ...

سلام آرامیس چان 

والا دو سه روز پیش آزمایش دیابت بارداری و تیروئید یعنی تی اس اچ دادم ، تیروئید که مشکل نداشت ولی دیابت بالا بود قرص متفورمین داد بهم 

نمیدونم چرا اینجوری شدم سر بارداری قبلیم اصلا مشکل معده و یبوست نداشتم 

مرسی عزیزم که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید 

سلام آرامیس چان والا دو سه روز پیش آزمایش دیابت بارداری و تیروئید یعنی تی اس اچ دادم ، تیروئید که مش ...

حتما آزمایشتو ببر پیش دکتر غدد منم تو روتین اول و دومم اصلا تیروئید نداشتم ولی هورمون انتی تی پی یوم بالا بود اینم فقط دکتر غدد تشخیص داشت همش دوستداشتم گریه کنم و احساس خفگی داشتم و گلوم بغض داشت

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
حتما آزمایشتو ببر پیش دکتر غدد منم تو روتین اول و دومم اصلا تیروئید نداشتم ولی هورمون انتی تی پی یوم ...

باشه آرامیس جان حتما میبرم 

من اوایل بارداری اینجوری نبودم 5ماهم که تموم شد وارد شش ماه شدم از نظر روحی خیلی تغییر کردم و یه ترس و اظطراب اومده سراغم ، همش به چیزای منفی فکر میکنم مثلا به اینکه من حالا اینقدر اذیتم یکی دو ماه دیگه باید چکار کنم یا چجوری با دو تا بچه مدرسه ای از پس یه نوزاد دیگه بر بیام و خیلی فکرای الکی دیگه ، نمیدونم چکار کنم که درگیر این فکرای لعنتی نشم دارم دیوونه میشم 

دوستان شما راهکاری ندارید که روحیه من عوض بشه 

این روزا واقعا داره سخت میگذره با اینکه خدا رو شکر تو خونه هیچ مشکلی از هیچ نظر ندارم نه مالی و نه عاطفی و ...

بعضی وقتا به خودم میگم مگه تو چی کم داری تو زندگیت که اینجوری شدی دوباره چند دقیقه بعد به هم میریزم  

دوستانی که باردار هستید بیاید از خودتون بگید ببینم شما هم اینطوری هستید و مثل من کم خواب شدید ؟ 

عزیزم این تغییر روحیه تو دوران بارداری طبیعیه و کم خوابیتم بخاطر کم خونی حتما قرص آهن مصرف چون هرچی بچه بزرگتر میشه مادر ضعیف تر میشه.تا می تونی بخودت روحیه بده و تصور کن ک بچت ب دنیا اومده و بغلته و داداشاش چقد ذوق میکنن از دیدنش افکار منفی رو از خودت دور کن با بچه هات براش اسم انتخاب کن اگ سیسمونی نگرفتی با بچه هات برو خرید و ازشون بخواه تو خرید برات نظر بدن و هرروز یه نگاه ب سیسمونیش بنداز و تصورات خوب بکن اگ بخوای فقط افکار منفی داشته باشی خدا نکرده دچار افسردگی دوران بارداری میشی منم وقتی اذیت بودم با اینکه بچه اولم بود همش غر میزدم و میگفتم اشتباه کردم بچه میخواستم چکار حالم بد بود بعدش ی تلنگر بخودم میزدم ک چرا ناشکری میکنی خدا بچه سالم بت داده اگ خدایی نکرده یه چیزیش میشد اونوقت چطور میخواستی ی عمر با یه بچه مریض سر کنی.خدارو شکر کن بچت سالمه و ب این فکر کن چن وقت دیگه بسلامتی بغلش میکنی دختر زود بزرگ میشن بذار انشالله بیاد دنیا و یکم بزرگ شه و برات شیرین زبونی کنه اونوقت ب این روزات میخندی

عزیزم این تغییر روحیه تو دوران بارداری طبیعیه و کم خوابیتم بخاطر کم خونی حتما قرص آهن مصرف چون هرچی ...

چقدر قشنگ حرف میزنی آرامیس جان کاش همیشه کنارم بودی ، ولی دست خودم نیس کاش میتونستم مثل شما فکر کنم  ، بخدا هرچی میخوام فکرای خوب کنم نمیتونم ، منی که عاشق دختر و لباسا و وسایل دخترونه بودم اصلا ذوق و شوقی ندارم برای خرید سیسمونی 

نمیدونم تا کی قراره اینجوری باشم همش میگم خدایا مقطعی باشه و زود رفع بشه که هر روز به اندازه یک سال ازم میگذره ، میترسم ادامه پیدا کنه و افسردگی پس از زایمان بگیرم 

به نظرتون اگر زیر نظر دکتر دارو استفاده کنم که آروم بشم بعدش وابسته نمیشم به دارو که خدایی نکرده برا همیشه استفاده کنم ؟

چقدر قشنگ حرف میزنی آرامیس جان کاش همیشه کنارم بودی ، ولی دست خودم نیس کاش میتونستم مثل شما فکر کنم ...

اصلا ب اینکه داروی اعصاب بخوری فک نکنک اگ بدنت عادت کنه بعدا کنار گذاشتنش سخته خواستی برو مشاوره اگ می بینی خیلی اذیتی میدونم سخته ولی هروقت افکار منفی میان سمتت خودتو بایه کاری سرگرم کن آهنگ شاد گوش بده برو خرید یا پیاده  روی سبک داشته باشه یا پاشو برو مهمونی البته پیش کسایی ک حالتو خوب میکنن نه کسایی ک بدتر حالتو خرابتر میکنن یه یا علی بگو و کم کم برو خرید سیسمونی هرروز یه چیز براش بخر تا سرگرم شی و همش بگو خدایا شکرت باورکن کلمه شکر گذاری معجزه میکنه منکه چن روز یه بار لباساشو نگاه میکردم و اونجور بیشتر بیقرار دیدنش میشدم 

دوستان شما راهکاری ندارید که روحیه من عوض بشه این روزا واقعا داره سخت میگذره با اینکه خدا رو شکر تو ...

سلام عزیزدلم کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی اصلا نگران نباش این حالت کاملا مقطعیه بخاطر هورمون بارداریه کم کم از بین میره و یروزیاصلا دیگ بهش فکرم نمیکنی چون منم حال تورو داشتم همش نگران بودم چرا اینجوری شدم ولی خود بخود خوب میشه خودت خیلی میتونی بخودت کمک کنی خونه نمون برو پیاده روی سرتو یجور گرم کن قران بخون تا دلت اروم بگیره مطمئن باش میگذره گلم❤️

❤️خدایا شکرت❤️

سلام دوستای گلم خوبید؟من ک درحال خرید سیسمونی و استرس زایمان بسر میبرم چون دیگ چیزی نمونده🥰😬شمادرچ حالید مامان غزالی کجایی چمیکنی تاریخ زایمانت کیه؟

❤️خدایا شکرت❤️
اصلا ب اینکه داروی اعصاب بخوری فک نکنک اگ بدنت عادت کنه بعدا کنار گذاشتنش سخته خواستی برو مشاوره اگ ...

پس فعلا دارو نمیخورم ، خودم هم از وابستگی به دارو میترسم 

خیلی سعی میکنم افکار منفی رو از ذهنم دور کنم ولی بعضی وقتا واقعا دست خودم نیس حتی بعضی وقتا با این که تو شلوغی هم هستم احساس میکنم خیلی حالم گرفته هست و یه حالت بدی میاد سراغم 

هیچ اشتهایی ندارم و خوابم بی نهایت کم شده که همین دو تا هم خیلی اثر گذاشته روی حال روحیم ، دیروز نوبت دکتر داشتم یک کیلو کم کرده بودم با اینکه تو شش ماه هستم 

ممنون عزیزم بابت راهنمایی هات ، والا شکرگذاری که همیشه میکنم ولی سعی میکنم بازم بیشترش کنم شما هم دعا کنید برام 🙏

سلام عزیزدلم کاملا درکت میکنم و میفهمم چی میگی اصلا نگران نباش این حالت کاملا مقطعیه بخاطر هورمون با ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید 

انشالا که مقطعی باشه چون واقعا اذیت شدم این مدت 

تاجماه جون یعنی شما هم در حد من بودین ، هرروز یا باید مامانم پیشم باشه یا اینکه من برم خونه بابام اینا 

شما در چه حالی عزیزم ، خیلی اذیتی یا بارداری راحتی داری ؟

بخدا هرروز چند صفحه قرآن میخونم تا آروم بشم ، انشالا خدا بهمون کمک کنه این دوران رو به بهترین نحو سپری کنیم 🙏

ممنون عزیزم که وقت گذاشتید انشالا که مقطعی باشه چون واقعا اذیت شدم این مدت تاجماه جون یعنی شما هم در ...

اره عزیزم منم مثل شما بودم خونه میموندم انگار درودیوارا میخواستن منو بخورن هرجاهم میرفتم باز اون حال بدیه میومد سراغم هیچ مشکلی نداشتم خود ب خود اینجوری شده بودم میگن بیشتر بارداری دختر افسردگی حین بارداری داره بارداری پسر افسردگی بعد زایمان داره ولی خب درکل بخاطر اینه ک تمام هورمونا ب اوج میرسه ک این حالت ب ادم دست میده،من دکترم میگه بارداری خودش یه بیماریه ک کل تنظیمات بدنو بهم میریزه پس هرچیزی سرادم بیاد طبیعیه😁باید بسوزیمو بسازیم تا نینیمونو بغل بگیریم خواهر

❤️خدایا شکرت❤️
اره عزیزم منم مثل شما بودم خونه میموندم انگار درودیوارا میخواستن منو بخورن هرجاهم میرفتم باز اون حال ...

گلم بارداری براهمه دردسرای خودشو داره براهیشکی راحت نیست هرکی یجوره من خودم سه چارماهه اول درگیر حالت تهوع بودم و همون حال بدیه،سه ماهه دوم اوکی شدم سه ماهه سومم یکم قندم بالا رفت دکتر قرص داد اوکی شد بعد دیدیم وزن اصلا اضافه نمیکنم بخاطر متفورمین تازه کمم میکنم بعد گفت قرصو قطع کن این یه ماهه اخر و انسولین بزنی بهتره اونم بخاطر قند۱۰۰ منم از انسولین بدم میاد دکترمم همش بهم استرس میده ک وزن اصلا اضافه نکردی ولی خداروشکر وزن بچه خوبه بخدا تا دخملم بدنیا بیاد من نصفم‌میمونه😁😬انقدم استرس زایمان دارم ک نگو تقریبا ۴هفته دیگ مونده خلاصه سرتو درد نیارم خواهر ما مامانا ک توراهی داریم خیلی گناه داریم🙃تو تنها نیستی عزیزم همه عین همیم توکل بخدای مهربونم ایشالا ک همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه هممون نینیامونو سالمو سلامت بغل کنیم سختیارو بشوره ببره،آمین🤲

❤️خدایا شکرت❤️