سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام عزیزم خوبی گل پسرت خوبه خودت خوبی نه بهترین زمانه نترس منم رضا رو ۴۵ روزگی به روش حلقه انجام دا ...
سلام مهشید جون قربونت برم. پسر منم خوبه البته زردی طولانی مدت گرفت و همچنان زرده و دکتر گفت ممکنه تا سه ماه هم زرد باشه.
منم همون روش حلقه را می خوام انجام بدم برای امیرعلی
در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده
ولي ابجي تا دلت بخواد تو فكر جوابِ سلفري هستم و كنكجاوم براي جنسيتش 🤣😍
دو روز ديگه هم سه ماهم تمام ميشه وارد ٤ماه ميشم ♥️
تو خوبي ابجي؟؟ خانواده دخترخالت خوبن عزيزم؟
فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام مهشید جان و ثریا جان و بقیه ی عزیزان امیدوارم حال همتون خوب باشهمامانا پسر من ۴۰ روزه می خوام خ ...
سلام بروي ماهت فائزه جان
اي جانم بسلامتي😍
عزيزم عاليه
پسر خواهرمم ٣٠روزگي برديمش به روش حلقه هم بود و راضي بود و اصلا اذيت نشد خداروشكر
ببر الان سنش خيلي هم خوبه♥️😍
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
من امروز بببی چک زدم منفی بود.۱۱روز بعد آمپول و ۶روز مونده به موعد.
سلام عزيزم
من فكر ميكنم يك مقدار زود زدي عزيزم
من اينجا ديدم تا روز١٤ بعد امپول هم منفي بوده
تا موعدت يا حداقل تا روز١٤ امپولت صبر كن.
بسپار به خداوند ،انشالله خوش خبر بياي عزيزم😍♥️
1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزيزممن فكر ميكنم يك مقدار زود زدي عزيزممن اينجا ديدم تا روز١٤ بعد امپول هم منفي بودهتا موعدت ي ...
سلام عزیزم آره زود بود عمدا زدم ببینم اثر آمپولا تا کی هست که ایشالا بعد که مثبت شد بدونم از بارداریه و نه اثر امپول. ممنون از جواب و دعات مهربون ایشالا
سلام مهشید جون قربونت برم. پسر منم خوبه البته زردی طولانی مدت گرفت و همچنان زرده و دکتر گفت ممکنه تا ...
عيب نداره گل پسرت زودی بزرگ میشه
نترس انجام بده حلقه خوبه
خدایا شکرت ک هدیه مونو بهمون دادی❤🙏😍👶🏼🤰۱۴۰۱/۱۲/۱۷ تو ولادت امام زمان بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍خدایا مواظب تو راهیمون باش و کمک کن صحیح و سالم به دنیا بیاد و با دلخوش بغلش کنیم❤🙏😍👩🍼👨🍼۱۴۰۲/۱۲/۲۰ آزمایشمم مثبت شد خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۱/۷ سنو تشکیل قلب انجام دادم وهمه چی خوب بود خدایاشکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۲/۶ سنو انتی انجام دادم نینی مون سالمه و صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۳/۲۲ سنو آنومالی انجام دادم و نینی مون سالمه و پسره و اسمشو رضا گذاشتیم خدایا شکرت❤🙏😍💙🧸۱۴۰۲/۶/۱۸ سنو رشد انجام دادم حال و وزن پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۷/۲ سنو کنترل انجام دادم و حال پسرمون رضا خوب بود خدایا شکرت❤🙏😍۱۴۰۲/۸/۱۴ سزارین اختیاری کردم و پسرمون رضا با دلخوش و سلامت به دنیا اومد خدایا شکرت❤🙏😍👩🍼👨🍼۱۴۰۳/۳/۲۶ فهمیدیم اولین دندون پسرمون رضا نیش زده و در اومده مبارک باشه عشق مامان و بابا❤🙏😍🦷خدایا پسرمونو عاقبت بخیر کن و کمک کن به سلامتی و دلخوش زیر سایه پدر و مادر و تمام اعضای خانوادش بزرگ بشه الهی آمین ❤🙏😍انشالله قسمت همه منتظرها آمین❤🙏😍