سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام عزیزم.میشه خواهش کنم جواب منم بدین.من از دیروز که ۱۱ روز از امپول آزاد سازی میگذره.بی بی میزارم ...
سلام چی شد باردار بودی؟
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام من این ماه hcg زدم ، ۱۸ روز از امپول میگذره بی بی چک منفی دو روز از پریوذی میگذره بنظرتون هنوز ...
سلام بازم بیبی بزن انشالله ک مثبت باشه غزال جونم اول بیبی زد منفی بود بعد چن روز براش مثبت شد و الان ب لطف خدا مادرشده و یه گل پسر داره
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام من بازم بی بی زدم ، امروز ۲۰ روژ از امپول میگذره ۴ روز از پریودیم . بی بی منفی هست . یعنی امکان ...
وقتی تو اقدامی عقب و جلو انداختن طبیعیه نگران نباش من خودم دقیق دوماه قبل بارداریم هر دو ماه ی بار ۱۵ روز عقب انداختم بار بعد ۹ روز و ماه سوم با ی روز عقب بیبی چکم فوری دو خط انداخت انشالله ک برا شمام خیره اصلا ذهنتو درگیر کیست نکن و انرژی مثبت بده اینم بگم آجیم سر پسرش تا ۱۵ روز بیبی چکش منفی بود بعدش دیگه رفت آزمایش فهمید بارداره انشالله ک برا شمام خیره عجله نکن برا پریودی
سلام من امروز باید آمپول اچ ام جی بزنم اما خیلی میترسم از عوارضش همسرمم به خاطر عوارضش راضی نیست از طرفی موندم اگر باردار نشدم جواب دکتر چی بدم که آمپول نزدم دکترم اصلا دوست ندارم کسی رو حرفش حرف بزنه خودمم بین زدن و نزدن موندم
امروز آمپول اچ ام جی دارم در سایت زده آمار سقط و مشکل مادرزادی زیادی خواهد داشت کسی هست با این آمپول باردار شده و بچه اش به دنیا آمده باشه و سالم باشه؟ یا خدای نکرده مشکل داشته
ماه قبل آمپول اچ سی زدم کمر درد وحشتناکی داشتم. امروز آمپول اچ ام جی دارم در سایت زده آمار سقط و مش ...
سلام عزیزم تا سه تا چهار دوره اشکال نداره استفاده کنی اکثرا بعد آمپول باردار شدن و مشکلی نداشتن شمام نگران نباش اگ عوارضش شدید باشه ک دکترت تجویز نمی کنه اینم بگم تا وقتی استرس داری نتیجه نمی گیری برا بارداری باید ریلکس باشی امیدت ب خدا باشه اقدام کن انشالله شمام مادر میشی شک نکن
سلام چه تایپیک خوبی ان شاء الله برا منم خبر باشه واین ماه دوباره مامان بشم، نه روز از آمپول میگذره، علایم پریودی دارم مثل همیشه دلپیچه دارم، فقط چیزی که فرق کرد صورتم چندتا جوش ریز کنار هم زد که معمولا تو بارداری اینجور میشم، بعد داشتم ظرف میشستم یه دفعه بوی گلاب فالوده خورد به مشامم، قبلا هم اینجور میشدم نمیدونم این دفعه برا چیه، ان شاء الله خیر باشه
[QUOTE=359316014]سلام منم ۱۳ روز از آمپول میگذره و دو سه روز از موعد پریود نمیدونم ازمایش بدم یا نه [/QUOTE آره اگه امکانش داری برو آزمایش بده، من روز دهم و دوازدهم بی بی زدم هاله انداخت اثر آمپول صد در صد، حالا فردا چهارده روز میشه اگه مثل هر ماه بیست وهفت روزه یا بیست و ششم موعدم باشه فردا موعدم هست دیگه فردا بی بی میزنم، علائم پریود دارم خیلی، خصوصا دل پیچه که قبل پریود دارم، ولی با این تفاوت که قبلا در طول روز چندبار دلپیچه میشم الان فقط صبح، ولی کلا فقط به خواست خدا و دعای ائمه امیدوارم وگرنه با اين علائم بعید میدونم باردار باشم مگر معجزه ای بشه