2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862360 بازدید | 41963 پست
سلام عزیزم بهت تبریک میگم انشالله زیر سایه خودتون بزرگ بشه و همچنین عاقبت بخیر،اسم دختر نازو چی گذاش ...

سلام مهربونم ممنونم 

اسمش رو محیا گذاشتیم 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
سلام مهربونم ممنونم اسمش رو محیا گذاشتیم

نامدار باشه عزیزم

ودریک صبح پاییزی به مورخ ۱۴۰۱.۹.۲ ساعت ۶و۵۴ دقیقه صبح من هم به معجزه اعتقاد پیدا کردم بی بی چک منم بالاخره بعداز اون همه سختی و سقط آزاردهنده ای که داشتم بادستای لرزون بعد از کلی انتظار مثبت شد 😍😍😍انشالله این یکی واسم بمونه دیگه از تجربه کردن سقط متنفرممممم😢😭، ووووووو  خداروشکر واسم موند،😍😉شب یلداس امشب ۳۰آذر ولی چ شب بدی شد خدا ازتون نگذره هیچوقت نمیبخشمتون و صبحش یعنی در تاریخ ۱۴۰۱.۱۰.۱ باهمون حال زارو خرابم رفتم سونو و یکم جون گرفتم با دیدنت و قشنگترین صدای دنیارو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان همونجا رو تخت اشک شوق ریختم ازذوق بودنت 😍🤰😍۱۰.۲۶..۱۴۰۱رفتم واسه ان تی اونجا واسه اولین باردیدمت چه حس خوبی بود داشتی تکون میخوردی و در تاریخ ۱۴۰۱.۱۱.۲۳ در یک روز برفی فهمیدم معجزه ای که خدا بهم داده گل پسریه😍🤰😍۱۴۰۱.۱۲.۱۳رفتم واسه آنومالی همه چی خوب بود خداروشکر...۱۴۰۲.۲.۲۱رفتم واسه سونو رشد..خانم دکتر بهم گفت نی نیت ۳۱تیر قراره بیاد بغلت ولی جان مامان خیلی یهویی غافلگیرمون کردی حتی ساکتو هنوز آماده نکرده بودم خاله اومد واست آماده کرد😐😐 و۱۴۰۲.۴.۲۱رفتم واسه زایمان و اومدی بغلم ...😍.ساعت ۱۰و۵۲دقیقه (۱۴۰۲.۸.۱۹)برای اولین باردیدم یهوییییی خودتو زیرو رو کردی میخواستی وول بخوری قربونت برم😘😍خدایا هزااااااران بار شکرت خدای خوب من ازت بی نهایت سپاس گذارم که منو دست خالی از در خونت بر نگردوندی و تا همیشه شکرگزارت خواهم بود😘😘😘خدای من لطفا این احساس قشنگو به حق ۶ماهه امام حسین نصیب همه کسایی که منتظر نی نی هستن عطابفرما و همچنین دوستای گلم(ساناز،ماریااا۷۳،مامی آرام،،مانیا۹۶،سمانه ،وبقیه)دوستای گلم هروقت به امیدخدا فهمیدم نی نی دارین تک تک اسمتونو برمیدارم به امید اون روز😘😘۱.خداروشکر *نگین* و *دانشجو فوق* مهشید*مرجان *مامان دایان*غزالی * ۱۴۲۳حذف شدن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مهربونم ممنونم اسمش رو محیا گذاشتیم

سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک انشالله برات صدو بیست ساله شه و خوشبخت شه

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
سلام عزیزم قدم نو رسیده مبارک انشالله برات صدو بیست ساله شه و خوشبخت شه

سلام آرامیس جان ممنونم از دعای قشنگت خدا گل دختر شما رو هم حفظ کنه 😘😘😘😘

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم                                       ما را به سخت جانی خود این گمان نبود 
باید ۹ خرداد پریود بشم،البته ماه پیش دورم کمتر از همیشه بود و زودتر پریود شدم،نمیدونم این ماه مثل هم ...

گلم از کی بی بی زدی مثبت شد؟ 

و هر روز پررنگتر؟

یعنی چند روز از آمپول گذشته بود بی بی زدین؟

باردار بودین واقعاااا

سلام خانوما منم این ماه اچ سی جی زدم الان دو سال و نیمه منتظرم دعا کنید ابن ماه منم مامان شم

سلام عزیزم.میشه خواهش کنم جواب منم بدین.من از دیروز که ۱۱ روز از امپول آزاد سازی میگذره.

بی بی میزارم مثبت میشه بعد چند دقیقه.

امروزم که ۱۲ روز میشه بازم بعد چند دقیقه هاله میفته.

ولی کمرنگ.ولی هی خشک که میشه پررنگ تر میشه یکم.

به نظرتون مثبت؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلاممیشه برای منم دعا کنید نی نی دار بشم

عزیزم.میشه خواهش کنم جواب منم بدین.من از دیروز که ۱۱ روز از امپول آزاد سازی میگذره.

بی بی میزارم مثبت میشه بعد چند دقیقه.

امروزم که ۱۲ روز میشه بازم بعد چند دقیقه هاله میفته.

ولی کمرنگ.ولی هی خشک که میشه پررنگ تر میشه یکم.

به نظرتون مثبت؟؟؟؟؟؟

عزیزم.میشه خواهش کنم جواب منم بدین.من از دیروز که ۱۱ روز از امپول آزاد سازی میگذره.بی بی میزارم مثبت ...

سلام اثر آمپول تا ۱۴ روز تو بدنته ۲ روز دیگم‌ بیبی چک بزن انشالله ک هرروز برات پررنگ‌ترشه و مادر شده باشی ولی اگ کم رنگ شه یعنی منفیه از حدا میخوام فردا بیبی چکت پررنگ ترشه و زودتر هاله بندازه عزیزم و چن روز دیگه خبر مادر شدنتو بخونم.آمین

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
عزیزم.میشه خواهش کنم جواب منم بدین.من از دیروز که ۱۱ روز از امپول آزاد سازی میگذره.بی بی میزارم مثبت ...

سلام به نظر من که مثبته.مبارکهههههههه

در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده

سلام منم ۱۱ روز از امپول اچ سی جی میگذره و هشت ساله منتظرم

گفتم تو این تاپیک پر برکت پست بذارم که انرژی مثبتش به منم برسه و انشالله این ماه پایان انتظارم باشه و باردار باشم🙏😍

انشالله همه ی چشم انتظارا علی الخصوص خانمهایی که تو این تاپیک پست گذاشتن زود دامنشون سبز بشه انشالله🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️