2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه حدیث خوندم اگه در طی روز دروغ بگیم از نماز شب محروم میشیم .البته شاید علتهای دیگری هم داشته باشه

مادرشوهر من هم یه وقتایی دروع میگفت هم غیبت میکرد هم نیش زبون داشت ولی هرشب نماز شبشم میخوند...اگه خدا بخواد بابت این نماز شب خوندنا ببخشتش ،من که راضی نیستم😅😅

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
مادرشوهر من هم یه وقتایی دروع میگفت هم غیبت میکرد هم نیش زبون داشت ولی هرشب نماز شبشم میخوند...اگه خ ...

اتفاقا یه موقعه هایی ادمایییی که غیبت میکنن اینا  شیطون کمکشون میکنه نماز شبشونم بخوون چرا

چون همچنان مغرور باشن بگن ما نماز شبمونم ترک نمیشه پس خیلی ادم خوبی هستیم بفکر توبه نیفنن

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
اتفاقا یه موقعه هایی ادمایییی که غیبت میکنن اینا شیطون کمکشون میکنه نماز شبشونم بخوون چراچون همچنان ...

مرسی عزیزم  ❤️ یه خورده خیالمو راحت کردی😁

آره اتفاقا ایشون خیلی از خودش راصیه .خودش رو بنده خیلی خوب خدا میدونه و اصلا قبول نداره که حق الناسی به گردنش باشه ...و فکر کنم از برکت همین نماز شب خدا بچه های خوبی هم بهش داده که همیشه و در هر شرایطی هواشو دارن و ساپورتش میکنن و آب تو دلش تکون نمیخوره 

مرسی عزیزم ❤️ یه خورده خیالمو راحت کردی😁 آره اتفاقا ایشون خیلی از خودش راصیه .خودش رو بنده خیلی خو ...

عزیزم 💔

متاسفانه من یه طایفه رو میشناسم اینقدر غلیظ نماز میخونن  

نماز و روزه و نماز شبشون ترک نمیشه

ولی امان از حسادت و زبون تلخشون دو بهم زنیشون

نماز شبی که ادم رو ادم نکنه نماز شب نیست

وقتی نمازت قبول شده مه بتونه تو رو از منکرات ث بدی ها حفظ کنه و بالا ببرتت

وگرنه شمر هم  روز عاشورا نماز خوند

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
استارتر جانم سلاممن تا حالا سعادت خواندن نماز شب رو نداشتم یه سوال ذهنم رو درگیر کرده اینکه میگن نما ...

پوست صوررت شاداب میشه  اینگاری شونصدتا ابرسان زدی و کرم مرطوب کننده 😂😂

عزیزم 💔متاسفانه من یه طایفه رو میشناسم اینقدر غلیظ نماز میخونن نماز و روزه و نماز شبشون ترک نمیشهو ...

خیلی خوب گفتی 👌👌 دقیقا همینه 

من بخونم رسما شیطون شب میاد تهدیدم می کنه تو خواب بعد بلا سرم میاد اصلا تا شروع کنم اشپزخونه صدا افت ...

نه دختر همیشه اولش همینطوره شیطون نگهت میداره ک نخونی نمازتو منم شبای اول انقدر ترس میگرفتم ک خیلی وقتا میرفتم زیر پتو میخوابیدم اما بعد چندشب کل فضای خونت میشه آرامش و دیگ خبری از ترس نیست بنظرم امتحان کن چون منم تا یکسال از ترس نمیتونستم بخونم حس میکردم یکی تو خونس و منو نگاه میکنه یا یه بلایی سرم میاد

2810