2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

من ی تایمی خیلی دوس داشتم بخونم اما کاهلی میکردم تو نماز یومیه خودم و بعد گفتم اگر میخوای بخونی اول خودتو عادت بده مشتاق یه نماز یومیه بعد برو سر وقت نماز شب😂😑

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
یه مدت میخوندم  انقد خوب بود تو دفترم نوشتم هربارک پول دستم میومد یا اتفاق خاصی میافتاد ولی ب ...

هر بار میخوندین اتفاق خوب براتون میفتاد؟خوندنش چقدر طول میکشه؟

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
باید بخونی تا بفهمی چیه واقعا نمیشه توصیفش کرد اگر به دلت افتاده بخون و من واقعا ازش خیر دیدم 

عزیزم چطوریه نماز شب میشه بگی باید چطوری بخونیش و چه وقت خونده بشه چی بیگم رو جانماز

من یه مدت خوندم و متاسفانه نخوندم دیگه. می دونی که توی قنوت نماز شب مستجبه نام چهل تا مومن از دنیا رفته رو ذکر کنی و براشون طلب مغفرت کنی و میگن مستحبه که اقوام و نزدیکان باشن.

من یه شب موقع خوندن قنوت نماز شب اسم همه رو بردم و برای یک لحظه ذهنم رفت سمت یه بنده خدایی که اعتقاد نداشت، با خودم گفتم اون که اعتقاد نداشت اسمش رو نگم.بعد پشیمون شدم و نامش رو اوردم  (این کلنجار ذهنی ام در یک ثانیه توی قنوت بود) بعد از نماز شب خوابیدم و همون بنده خدا رو خواب دیدم که لباس سفید و تمیزی پوشیده بود و بهم گفت فلانی نگاه کن این لباس رو تو برام فرستادی. 

فکرکنم قبلا تاپیک شما پست گذاشتم 🤔 

من خیلی از نماز شب حاجت گرفتم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

من نگرفتم شاید با خلوص نیت ننخوندم شاید صلاحم نبود نمیدونم 

محرمی نیست وگرنه که خبر بسیار است                                رمق ناله کم و کوه و کمر بسیار است                                                     ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید،                              بنویسید که اندوه بشر بسیار است

2810