2777
2789
والا فکر می کنم کسایی که درامد بالایی ندارن کامپیوتر و اینترنت پر سرعت هم ندارن که بیان اینجا و نظر بدن
وگرنه شاید انسان هایی رو میدیدن کهه با سیلی صورت خودشون رو سرخ می کنند
نیاز جون آره قبل از ازدواج و با پس انداز خودم به تنهایی خریدم
البته به نسبت درآمد کسایی که دور و برم میبینم گفتم میدونید که حداقل حقوق اداره کار الان روزی 13 هزار تومنه یعنی در ماه میشه حدود 400 تومن از جمله شوهر خودم و خیلی از همکاراش ...در مقایسه با این خب چیزایی که بچه ها نوشتن خیلی اختلاف داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا نتونیم برداشت کنیم؟ میتونیم اما تنبلیم. شوهرم پزشکه و تازه 1 سال و نیمه کار میکنه . همیشه تو رندگیش در س خونده و اصلا بلد نیست چه جوری پولو زیاد کنه. اصلا پول براش ارزش نداره اینم چون کار میکنه نا خواسته در میاره
سوگا جان دلار بخر سکه بخر خونه بخر
اره پزشکا این طورن پسر عموی منم متخصص درامدش 15-20 تومنه
بر اساس گزارش رسمی ؛ علم و آزادی و رفاه اینجاست
غیر ما ، در تمام کشورها ، از فساد و گرسنگی غوغاست
اهان سوگل جان فهمیدم خوب با شوهرت هماهنگ کن پولهاتونو به یه حساب سود دار منتقل کن البته پول تو بانک گذاشتن برا سود اصا اقتصادی نیست ولی این ساده ترین کاره .با این درامد باید کارهای پولساز تری کرد الان که همه پزشکا اپارتمان سازند ...
چه جالب ! من فکر میکردم متوسط درامد ادمای سایت باید بالای ٢.٥ باشه! شاید هم اونایی که درامدشون بالاتره نمیگن :) من متوسط ٣ همسرم ٥ حدود ١ اجاره خونه میدیم و ٢ هم قسطامونه!! فکر اقتصادیمون هم
اندازه پشه است
من فقط همسرم کارمیکنه دانشجوه هه دانشگاه ماهی 600 میده بهشون
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...
2810