2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه مامانا ی جایی خسته میشن درست میشه انشالله ❤

مرسی قشنگم🪻🍓

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

منو‌ شوهرم رفته بودیم دکتر یه نی نی ناز صورتی پوشیده بود با موهای طلایی بغل باباش بود دلم براش ضعف رفت همش می‌گفت بابا ددر پاهای کوچولویی داشت انگشتاش مثل پفک ریز 

😍

۴ساله حامله نمیشم خدایا لامصب تو میدونی انقد من بچه دوستم چرا منو‌ تو کف گذاشتی

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
خوشبحالت...چن سالته؟؟منم ارزومه حامله شم بچه داشته باشم🥲کاش یروز برسه ک بی بی چکم مثبت شه😭

مثبت شدن بیبی و ازمایش فقط بخش کوچیک ماجراست 

الهی ک ب حق همین ماه دامن توام سبز شه 

منم چندروز پیش فهمیدم 

از استرسو نگرانی دارم میمیرم 

نگرانی فعلیم جواب ازمایش بتاست ک ببینم بالا رفته یا نه 

بعد قلبش 

بعد مغزو ستون فقراتش 

بعد اعضای داخلی 

و..... 

برام دعا میکنی بعد از دوسال دوا درمون شدم میترسم

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
من 18 سالمه تخم ندارم رل بزنم بعد اخرین رابطه چجوری تونستی باردار شی حق میدم بت

حالا فکر کن ۱۴ سالگیم ازدواج کردم نه میدونستم زندگی چیه نه درکی داشتم😶

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

من دوسش دارم ولی ابراز احساسات بلد نیستم نمیتونم قربون صدقه برم🥲

من ریخته ام در رگ تو شیره جان* هی غلت بزن در منو دل رابتکان* این هم نفسی چه حس و حالی دارد* در پیکر من دو قلب دارد ضربان*🤰❤️💋👨‍👩‍👦                                            دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
به زور یا خودت خواستی

از روی نادانی و بچگی!

مثبت شدن بیبی و ازمایش فقط بخش کوچیک ماجراست  الهی ک ب حق همین ماه دامن توام سبز شه  منم ...

اره دقیقا بعد مثبت شدن دردسر های مادر شدن شروع میشه واقعا باید فکر همه جاشو کنی بعد یه طفل معصوم و به وجود بیاری

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💗
2810