2777
2789

فقط میدونم جنوب ینی ی عالمه مردم مهربون غریب نواز

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۴ساله بندرزندگی میکنم.جاهای گردشگری نداره خود بندرعباس فقط ساحل داره.و چندتا مرکز خرید.فاصله ش تا ...

بیشتر توضیح میدی عزیزم

کسی که از تهران میاد میتونه اونجا به خوبی زندگی کنه؟

تا کیش چقدر راه داره؟

ما که برا همینجاییم صددرصد میگیم خوبه برای ما چون شهرمونه عادت کردیم شما بستگی داره از کجا میخوای بیای اگه کلان شهر بوده شاید اینجا نتونه توقعاتتون رو برطرف کنه

اما درکل شهر مهاجر پذیریه و بومی رفتاربدی با مهاجرها نداره خیالتون از این بابت راحت باشه

من دوستی دارم اونجا ساکنه ده ساله ،راستش آب و هوا داغون ،بچشو هیچ جا نمیبره ولی این بچه او خونه دائم مزیضه،خیلب ناراحته و بخاطر کار شوهرش اونجا مونده اما چندتا دوست خیلی خیلی خوبم داره که خیلی مهربونن،اما غربت غربته دیگه ،حتی یه بار کل زندگیش کپک زده بود پرده ها و.... بخاطر هوای داغون ،اگر خواست بیاد اینجا باید کولر اسپیلت روشن بذاره وگرنه برگشتنی خونشون بوی نم گرفته ،همسر خودم چند سال اونجا کار کرده اما همیشه میگه بندر جای زندگی نیست و همش اونجا مریض بودم ،دبگه بستگی داره بخودت و توانایی هات، اما اگر رفتی حتما تصفیه آب داشته باشی تو خونه 

2810