2777
2789
عنوان

بندرعباس جای خوبیه برای زندگی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 32 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخلاق مردمش اما خوبه ،در حد یه خواهر حتی بیشتر به آدم محبتت میکنن،اما دوستم می‌گفت از لحاظ آموزشی هم جالب نیست و من بچمو جایی نبردم و برای کلاس اولشم برمی‌گردم ،بازم از خود بومی ها سوال کنید بهتر میتونن راهنماییت کنن

من دوستی دارم اونجا ساکنه ده ساله ،راستش آب و هوا داغون ،بچشو هیچ جا نمیبره ولی این بچه او خونه دائم ...

😳😳😳

باید بین کردستان (سنندج) و اونجا یکیشو انتخاب کنیم

واقعا؟ مگه هواش چی داره؟ 

یا خدااااا 

تهران

فقط خودشون میتونن با شرایط کنار بیان برا مهاجرا سخته

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
مثلا برم بازار میتونم چیزی بخرم ؟ یا فورا باید برم یه شهر دیگه؟

چرا نتونی بخری عزیزم همچی هست کافیه سه چهار روز تعطیل باشه از همه شهرهای اطراف اینجان برا خرید خودشون و عمده واسه مغازه هاشون 

تا قشمم با تندرو نیم ساعته که نمیشه تو یه روز اونهمه پاساژ و مغازه رو رفت

😳😳😳 باید بین کردستان (سنندج) و اونجا یکیشو انتخاب کنیم واقعا؟ مگه هواش چی داره؟  یا خدااا ...

ببین کجا به شهر مادریتون نزدیک تره چون در رفت آمد خواهید بود، کردستان که فکر میکنم هوای کوهستانی داره اما بندر خب کنار دریاست گرما و شرجی،اب اشامیدنیشون با آب شیرین کن از دریا میاد خب قطعا قابل مقایسه با کردستان نیست و اینکه بندر مهاجر پذیر و همه جور آدمی پیدا میشه البته مردم خودش خوبن،کرذستان هم ممکنه چون تفاوت نژادی هست مشکلاتی باشه یا اخلاق خاصی داشته باشن در کل مقایسه کن هرکدوم مناسب تر بود برات انتخاب کن،من در حدی که اطلاعات داشتم راهنماییتون کردم 

2810