2777
2789
عنوان

هفته شش بارداری م ....

118 بازدید | 8 پست

سلام عزیزان،هفته شش م ولی هنوز نرفتم دکتر بخاطر اینکه گفتم الکی استرس نگیرم بزارم همون هفته هشت برم خیالم راحت بشه،حالا کم خونی مینور  م دارم ،فقط فولیک پنج میخورم دو روز یکبار،دیگه چی بخورم تا دو هفته دیگع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویتامین دی هزار، روزی یکی همراه غذا  منم مینورم  همین دوتا رو تا پایان سه ماه داد فقط&nb ...

مرسی عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو دکتر از دکترت بپرس اینجا میپرسی شاید اشتباه راهنماییتکنن واسه نینیت خوب نباشه 

راه م دوره صد کیلومتر دورم تا دکترم شوهرمم هر روز سر کاره تا شب برا همین میگم اگه الان برم دوباره دو هفته دیگه باید برم بد ماشینم هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی عزیزم 

قربونت 

راستی چای و قهوه و کافئین و نوشابه و اینجور چیزا هم ترک کن فعلا مخصوصا برا ماها خیلی عوارض داره، شیاف سرخود هم نزن مگه در مواقع درد و لک بینی

انشالله دوران بارداری خوب و آرومی رو سپری کنی گلم 

بحث با احمق ممنوع 🤚
قربونت  راستی چای و قهوه و کافئین و نوشابه و اینجور چیزا هم ترک کن فعلا مخصوصا برا ماها خیلی ع ...

فدات بشم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو این دو هفته تغذیه ت بهتر کن تا حالا دکتر دارو بده  شیر و ماست  سبزیجات سبز و تا ...

ممنونم گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40