2777
2789
عنوان

دلم راضی نیست برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 60 پست
بعد عقذ رو شد مشکلاتش  صرع داره  مشکل روانی داره بردیمش  پیش پزشک مدارک مریضیش دست ...

خب  حکم وشرع وخدا وپیغمبر ویزید ومعاویه وهارون وضحاک میگه طلاق بگیر منتظر چی هستی؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیدی چقد شبیه همین خیلی تو گوش شوهرم‌خوند پدر شوهرم  همسرم یکی دیگ شد  قبل ترش هم خیلی ...

چرا مگه شما رو نمی خواستند؟

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
بعد عقذ رو شد مشکلاتش  صرع داره  مشکل روانی داره بردیمش  پیش پزشک مدارک مریضیش دست ...

وای دختر خدا داره تو رو نجاتت میده چرا انقد ناراحتی من طلاق گرفتم مثل شما تو عقد .از محضر رسیدم خونه رقصیدم بقرآن

الانم پنج ساله ازدواج مجدد کردم زندگی خوبی دارم 

باور کن هیچی نمیشه بهت تو داری نجات پیدا میکنی الکی به خودت انرژی منفی نده دنیا کلی آدم خوب داره طرف علاوه بر این همه بیماری یه مادر داره که حسوده فکر میکنی اگه نامزدت سالمم بود این میزاشت زندگی کنی؟ عمرا اگه میزاشت از توضیحاتت معلومه اگه دین و شرع دستو پاشو نمی‌بست خودش زنه پسرش میشد اون عروسشو به چشم هوو میبینه نمیزاره آب خوش از گلوش پایین بره 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مادرشوهرت رو یا بلاک کن یا شماره ش رو پاک کن؛ الان شرایطت اوکی نیست تازه اونم با این استوریاش میخواد اذیتت کنه؛ من هرکسی رو اعصابم باشه شماره ش رو پاک میکنم که کلا ازش بیخبر باشم چون غیر از آزار و اذیت چیزی ندارن که؛ سعی کن کسی که رو اعصابت هست رو وارد لحظه های زندگیت نکنی؛ برات مهم نباشه دارن چیکار میکنن؛ تو میتونی

وای دختر خدا داره تو رو نجاتت میده چرا انقد ناراحتی من طلاق گرفتم مثل شما تو عقد .از محضر رسیدم خونه ...

چقد حرفات کمکم کرد میشه بیشتر بگی 

ببین از وقت ک تاپیک زدم رفتم اومدم دارم گریه می کنم حرفات خیلی کمکم کرد  این ک گفتی اومدی خونه رقصیدی بعد طلاق خیلی خوشحال شدم و این ک الان زندکی خوبی داری 

خوده مادره ب شوخی همیشه میگفت بهم هوو

بارها شوهرمم جلو من از لب بوسیده اخ چه اتیشی گرفتم 

با لباش لبای شوهرم و بوس کرد قلبم پاره شد 

شوهرمم مادرش نزاشت پدرشم نشست زیر پاش 

با وجود مریضیش دوسش داشتم 

دق کردم امشب دارم عذاداری کنم

دیدی چقد شبیه همین خیلی تو گوش شوهرم‌خوند پدر شوهرم  همسرم یکی دیگ شد  قبل ترش هم خیلی ...

ی چیزی بگم؟

ما خیلی شبیه هم هستیم و شوهرامون رو دوست داریم حتی سعی میکنیم اشتباهاتشونو یا ببخشیم یا توجیه کنیم 

سعی مونو میکنیم همه تقصیر هارو بندازیم گردن خانواده‌ها 

درصورتی که اگه شوهرامون مررررد باشن غیرت داشته باشن ولمون نمیکنن پشتمون وای میستن

میدونم مثل من شوهرتو دوست داری ، از طلاق می‌ترسی ولی من میگم اگه دوستم داشت ک کارم ب اینجا نمیکشید

پس گاهی میگم خدایا هرچی خیرمه

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
اینکه به هم ریخته ای و حال روحیت خوب نیست طبیعیه اما اگه عقل میگه جدا شو پس شک نکن.زندگی جریان داره ...

همین حرفاتون حالمو خوب می کنه خواهش می کنم بهم بگین 

قلبم بی حس شده بی حال و ناراحتم از این حرفا بهم بزنید 

ی چیزی بگم؟ ما خیلی شبیه هم هستیم و شوهرامون رو دوست داریم حتی سعی میکنیم اشتباهاتشونو یا ببخشیم یا ...

حرفای منم گفتی دقیقا کلی عیب و ایراد و مشکلاتش رو نادیده گرفتم و اصلا برام مهم نبود 

من دوسش دارم خیلی زیاذ الانم دارم با گریه برات تایپ می کنم 

آفرین دقیقا منم شک کردم برای همین  اک دوسم داشت حداقل ی شماره روشن از خودش میزاشت ولی ۵ماهه خبری ازش ندارم خوش و خرم شده انگار 

مادرش خیلی با سیاست همسرمو گرفت اخ دلم خونه سینمو چنگ زدم 

من در هرصورتی که باشم همسرمو دوس دارم ولی همه چی جدی شده 

چقد حرفات کمکم کرد میشه بیشتر بگی  ببین از وقت ک تاپیک زدم رفتم اومدم دارم گریه می کنم حرفات خ ...

تو رو خدا اینجوری نکن با خودت دختر بخدا زندگی ادامه داره تو هیچ چیزیو از دست ندادی تازه برات تجربه شده فرق رفتار درستو غلطو فهمیدی آدم درستو غلطو میتونی تشخیص بدی 

من پنج ساله روزی هزار بار خدارو شکر میکنم که جدا شدم از اون یارو 

بعد طلاقت اتفاقا خانواده ات روت حساس ترن نمیزارن هر کسی پا پیش بزاره خودت خودتو بیشتر دوست داری نمیزاری هر کسی نزدیکت بشه از نو میتونی همه چیزو بسازی تو الان باید بری دنبال یه کاری یه حرفه ای که دوست داری تا حالت خوب بشه الان انقد موندی خونه مدام تو فکرو خیالی 

ثریا از محمد رضا شاه جدا شد اینجوری ناراحت نبود که تو برای این پسره هستی بخدا انقد پسر خوب با خانواده خوبو درست زیاده که فکرشم نمیکنی 

ازدواج میکردی با یه بچه مجبور بودی جدا بشی چون مادرش قرار نبود راحتت بزاره سر لباس گرفتن داستان داشتی سر مناسبت ها و سفر رفتن دعوا داشتی حتی واسه اینکه چقدر میری خونه پدر مادرت دعوا داشتی چون مادرش میخواست بگه چخبره هر روز هر روز میره فلانجا..‌. خلاصه که تو بردی خدا داره بهت لطف میکنه کفر نگو بهش مطمئن ام چند وقت دیگه به این روزات میخندی همه چیزو بسپر به خدا بزن به بیخیالی 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

تو رو خدا اینجوری نکن با خودت دختر بخدا زندگی ادامه داره تو هیچ چیزیو از دست ندادی تازه برات تجربه ش ...

همه اخلاقای اینارو می دونی انگار همه چیو درست کفتی 

وای تو فرستادی نجاتی من الان خیلی احتیاج داشتم براین حرفا 

بخدا بخدا میگم اگ این حرفای شما نبود الان اوضاع روحیم بدتر میشذ چون تو تایم زمان کم یهو خیلی اشک ریختم طوری که سرم درد گرفت وحشتناک من نیاز دارم براین حرفا تا سرپا شم باورت میشه یه پیام که میدی من یکبار نمیخونم چند بار پشت سرهم میخونم

چقد حرفات کمکم کرد میشه بیشتر بگی  ببین از وقت ک تاپیک زدم رفتم اومدم دارم گریه می کنم حرفات خ ...

تو مگه خود ازاری داری؟دوست داشتن به چه قیمای .؟؟دختر جان ما شوهرامون سالم ونرمالن زندگیامون جهنمه تو هم خانواده شوهرت غیر نرمال هم شوهرت بیماره.چرا نیخوای زندگیتو جهنم بکنی.والا بخدا اگه ازدواج هم بکنی زندگیتو جوانیتو نشاط وشادای تو زنده بهگور میکنی.فردا هم یه بچه بخواد بهتون اضافه بشه در واقع یه بدبخت داری به بدبختای دنیا اضافه میکنی.یه کم عاقل باش..دلت به حال پدر ومادرت بسوزه که با هزار جور گرفتاری بزرگت کردن.عاقلانه فکر کن دختر گلم

ما۵ماه شد ک قهر بودیم و الانم داره تموم میشه  حالت چه طوره؟ من دو ماه اول با گریه میخوابیدم ب ...

چقدر زود 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
حرفای منم گفتی دقیقا کلی عیب و ایراد و مشکلاتش رو نادیده گرفتم و اصلا برام مهم نبود  من دوسش د ...

منم حالم خیلییییی بده 

با گوشت و خون و پوستم میفهمم چی میکشی

بخدا خودم دارم دق میکنم میگم شوهرمو ازم گرفتن ولی پیش خودم میگم بابا مردی ک زنشو ول کنه مرد نیست شرف نداره

میدونم طلاق راه منطقیه ولی اسم طلاق میاد انگار یکی بند دلمو پاره می‌کنه 

خیلی من زجر کشیدم از دست این خانواده فقط ب خدا سپردمشون چند سالتونه تو و شوهرت 

ما 21 24

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک