2777
2789
عنوان

دلم راضی نیست برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 60 پست
ما۵ماه شد ک قهر بودیم و الانم داره تموم میشه  حالت چه طوره؟ من دو ماه اول با گریه میخوابیدم ب ...

منم نمی‌خوام طلاق بگیرم 

دلیل قهرمم خانواده شه

با شوهرم مشکل حادی نداشتم 

حالا اونا رفتن زیر پاش ک نیارش ،طلاقش بده 

اونم دو ماهه منو ول کرده 

خونم اولاش جدا بود ولی ی چند وقتی بود پیش اونا بودیم حالا شوهرم مونده این وسط 

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد عقذ رو شد مشکلاتش  صرع داره  مشکل روانی داره بردیمش  پیش پزشک مدارک مریضیش دست ...

وای خدای من ،،،خدا ازشون نگذره که بدون فکر هر کاری و انجام میدن 

«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
خدا ی نکاه به دل من  بکنه  خیلی شکستم این چند ماه حالا که داره جدی میشم بی حس شدم ...

خدا نگاه میکنه خدا درست میکنه ایمان داشته باش..الان شرایطت سخته درکت میکنم ولی کم کم کنار میای و ذهنت که منظم شد میتونی دوباره از نو شروع کنی..ذات انسان همینه که با همه چیز و همه جور شرایطی خودشو وفق میده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
منم نمی‌خوام طلاق بگیرم  دلیل قهرمم خانواده شه با شوهرم مشکل حادی نداشتم  حالا اونا رفت ...

چقد مثل منی 

تقریبا پدرشوهرم باعث جدایی منو همسرم شد با این مشکلات شوهرم رو‌شد از مریضیش باز من میخواستمش

دلم ب طلاق راضی نیست اونم همینطور ولی میاد ک بده بخاطر خانوادش 

عقدی ؟من تو عقد جداشدم خب طبیعه حال آدم خوب نیست تا مدتها ولی اگه مشغول باشی بهتره

اره ولی زندگی کردیم با هم خونه مادرم اینا 

چند وقت طول کشید حالت خوب شذ؟

چقد مثل منی  تقریبا پدرشوهرم باعث جدایی منو همسرم شد با این مشکلات شوهرم رو‌شد از مریضیش ...

اره منم پدر شوهر از خدا بی خبرم مسبب 80 درصد دعواهای منو شوهرمه

حالم خوب نیست 

شدم ی مرده متحرک 

کارم فقط دعا و ذکر خونده من برای تو 1001یاودود میخونم توم برای من

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک
اره منم پدر شوهر از خدا بی خبرم مسبب 80 درصد دعواهای منو شوهرمه حالم خوب نیست  شدم ی مرده متح ...

دیدی چقد شبیه همین

خیلی تو گوش شوهرم‌خوند پدر شوهرم 

همسرم یکی دیگ شد 

قبل ترش هم خیلی بهش میگفتن ولی سعی می کردم با رفتار درستم جمعش کنم ولی اخر پدر شوهر موفق شد 

الانم خانوادگی خوشحالن همه سمت شوهرم 

من خیلی اعصابم خراب شد این مدت 

الان برات میفرستم با صلوات شمارم 

توام بفرست حتما 

ما۵ماه شد ک قهر بودیم و الانم داره تموم میشه  حالت چه طوره؟ من دو ماه اول با گریه میخوابیدم ب ...

شوهرت برای اشتی نیومد جلو؟! به نظرم باهم حرف بزنین 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆