2777
2789
عنوان

دلم راضی نیست برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 60 پست
منم حالم خیلییییی بده  با گوشت و خون و پوستم میفهمم چی میکشی بخدا خودم دارم دق میکنم میگم شوه ...

واقعا درست میگی مردی که زنشو ول کنه مرد نیست 👌🏻

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
منم حالم خیلییییی بده  با گوشت و خون و پوستم میفهمم چی میکشی بخدا خودم دارم دق میکنم میگم شوه ...

منم ب این نتیجه رسیدم اون اصلا حس مسئولیتی به من نداره اصلا علاقه اییم نیست ک این همه ماه ازم بی خبره 

و داره زندگیشو. می کنه ک همه ی اینا از باعث و بانیش بلند میشه 

من حرف نمیفهممم واقعا یکی باید اروممم بکنه خونه بهم میگن چقد داغون شده چهرت 

ما ۲۰ ۲۵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو مگه خود ازاری داری؟دوست داشتن به چه قیمای .؟؟دختر جان ما شوهرامون سالم ونرمالن زندگیامون جهنمه تو ...

این حرفای شما واقعا لازممه چون میخونمشون امیدوار میشم 

چون الان امیدی ب هیچی ندارم 

واقعا خودم و نابود میبینم 

وای دختر خدا داره تو رو نجاتت میده چرا انقد ناراحتی من طلاق گرفتم مثل شما تو عقد .از محضر رسیدم خونه ...

دقیقا مادر همسرم منم همین جوریه حسود.حتی منو برد کلانتری با مشارکت خود همسرم با این حال نمیخوام زندگیم خراب بشه موندم سر خونه زندگیم ولی همسرم ول کرده رفته هرچیم بهش میگم نمیاد

وقتی خانواده ی پسر ادمو نخوان عروس هیچ کاری نمیتونه بکنه

این حرفای شما واقعا لازممه چون میخونمشون امیدوار میشم  چون الان امیدی ب هیچی ندارم  واقع ...

نه دختر گلم شما دوتا اصلا جور هم نیستین.ادم ازدواج میکنه که خوشحال وخوشبخت باشه.آرامش داشته باشه نه اینکه سرخورده وغصه به دل بگیره.تا جوانی وسالم خوش باش وزندگی کن.بگرد بپوش به خودت برس.انشالا توی زندگیت موفق باشی مادرجان

منم ب این نتیجه رسیدم اون اصلا حس مسئولیتی به من نداره اصلا علاقه اییم نیست ک این همه ماه ازم بی خبر ...

هر چقدر هم تو گوشش بخونن خودش عقل داره 

بگذر 

خدا کمکمون کنه تازه خوبه تو عقدی من یک سال زنش بودم تو خونش بودم خدا هم از خودش هم خانوادش نگذره

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

اسی عزیزم انشالله ک خدا به دلت آرامش بده اما لطفا دوستان حرف هایی خوبی بهت زدن گوش کن نذار ب فکر درست کردن یک رابطه غلط عمر و جونی ات بره حیفه من شوهرم کلیکسونی از بدی بود اما ب امید که درستش میکنم همه چیز ازبین رفت هم عمرم هم جونیم الانم عوضی ک بهتر بشه بلانسبت گوهتر شوده منم فکر طلاقم با ۳ تا بچه باز خوبه تو حداقل برای هیچی دیر نیست اما من چی بگم نذار مثل من بشه جونی و آینده ات دندون لق رو بکند بنداز دور اون اگر بفکرت میبود ۵ ماه روانی میشود ک ندارتت برای دیدنت هرکاری میکرد پس چرا تو خودت رو بخاطر یک آدم بی ارزش فدا کنی

همه اخلاقای اینارو می دونی انگار همه چیو درست کفتی  وای تو فرستادی نجاتی من الان خیلی احتیاج د ...

خوشحالم که حرفام باعث بهتر شدن حالت شده امیدوارم هر چی به صلاحته خدا برات رقم بزنه عزیزم ❤️🫂

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا مادر همسرم منم همین جوریه حسود.حتی منو برد کلانتری با مشارکت خود همسرم با این حال نمیخوام زندگ ...

عمرتو پای آدم اشتباه هدر نده زندگی و آدم بد مثل باتلاقه هر چقدر دستو پا بزنی بیشتر فرو میری طلاق از آدم های سمی مثل یک طنابه نجاته که دورش تیغ داره درسته دردناکه شاید زخمی هم بشه دستات ولی نجات پیدا میکنی 

خیلیا میگن صبر کنید درست میشه چند سال بگذره میخوای صبر کنی که چی مثلاً مادرش بمیره اختیار زندگیت بیافته دست خودت؟ یا چند وقت دیگه معجزه میشه پسرشون سر عقل میاد ؟ باید بگم هیچ کدوم اتفاق نمی افته فقط خودت مریض میشی و عصبی جوانیتم میره 

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هر چقدر هم تو گوشش بخونن خودش عقل داره  بگذر  خدا کمکمون کنه تازه خوبه تو عقدی من یک سال ...

کلا برای تعیین تکلیف می کنن نمیزاشتن زندگی بکنه همسرم مدام زنگ میزدن آمار گیری 

نظر همسرم عوض شده بود نسبت برهمه چی 

اسی عزیزم انشالله ک خدا به دلت آرامش بده اما لطفا دوستان حرف هایی خوبی بهت زدن گوش کن نذار ب فکر درس ...

وای این حرفا چقدر خوبه میشنوم هی بهتر ‌‌بهتر دارم میشم همه ی اینا برای من لازمه 

اره واقعا نمیفهمم چی ب چیه فقط ناراحتشم کاربرا خیلی با حرفاشون آرومم کردن خیر ببینن

بهترین و درست ترین راه طلاق می دونم 

خدا ب دادت برسه  شرایطت سخته 

من بهترین شرایط و رو برای طلاق دارم فقط یکم احساساتم اذیتم می کنه 

عمرتو پای آدم اشتباه هدر نده زندگی و آدم بد مثل باتلاقه هر چقدر دستو پا بزنی بیشتر فرو میری طلاق از ...

دنیایی برام عزیزی با این حرفات خیلی اروم شدم 

مادرش سر مناسبت ها مدام اذیتمون می کرد ما نمیخماستیم بریم مادره شوهرمم میبرد ی گوشه نمی دونم چی بهش میگفت بعد همسرم میومد پیش من یکی دیگه شده بود همسرم هر کاری میخواست بکنه از مادرش اجازه میگرفت مشورت میگرفت 

الانم ک داریم جدا میشیم 

عکس همسرمم استوری کردی قربون صدقه نوشته زیرش و زیرش زده بهت افتخار می کنم عشق مامان 

اخه این کارا یعنی چی

دنیایی برام عزیزی با این حرفات خیلی اروم شدم  مادرش سر مناسبت ها مدام اذیتمون می کرد ما نمیخما ...

یعنی نمیفهمی؟

هه 

میخواد سمت خودش نگهش داره 

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک