2777
2789
عنوان

دلم راضی نیست برای طلاق

1008 بازدید | 60 پست

با این که کلی مشکل هست و خیلی چیزای دیگ …

خدایا خودت جویای حال من باش 

حس می کنم بعد طلاق دیگه بشکنم نابود شم 

افسرده بشم 

این ک تو شرف طلاقیم 

مادرشوهرم عکس همسرمو میزاره قربون صدقه ش میرم 

خب باشه استوری بزار ولی چرا الان تو این وضعیت؟

مادرشوهرم همیشه ناراحت میشد شوهرم باهام خیلی مچه

میگفت اول مادرت بعد زنت 

جلو رو خودم 

الانم از تصمیم طلاقمون خیلی خوشحاله 

باشه خب اگ اینجوری دلش شاد میشه 

ولی من بعد طلاق پودر میشم کی درست میشم چقدر طول میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مثل توم دوماه قهرم

بالاخره منم دارم زائر کربلا میشم انشاالله تا پایان خرداد (در کمال ناباوری و کااااملا یهویی انشاالله قسمت شماهم )قربونت برم ارباب که انقدر قشنگ و یهویی طلبیدی ** اخرش مرغ دل تنگ و بیقرارم رو میارم پر میدم تو بین الحرمینت سالها قبل برای یک حاجتی مدام زیارت عاشورا خوندم (شش ماه تمام فقط یکی دو شبشو دیر خوندم) اما به اونی که خواستم نرسیدم منم ناامید شدم از آقا یکی دو سال بعد دلم همین طوری  هوای زیارت عاشورا کرد شب خوندم و خوابیدم  فرداش هنوز از خواب بیدار نشده بودم ک شوهرم زنگ زد گفت کربلا میایی ؟ میخوام اسممونو بنویسم ( معجزه ) آخ حسین جانم ، بند دلم. خلاصه ک بچسبید به زیارت عاشورا و هیچچچچ وقت ناامید نشید این اقا پسر مولاست ک شام شبشو میبخشد و پسر حضرت فاطمست ک لباس عروسیشو بخشید ***منتظر سفر نامم به همراه عکس باشید دعا گوی همه نی نی سایتی ها خواهم بود و در آخر ی صلوات از طرف من هدیه به امام حسین کنید اگه دوست داشتین اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

اینجوری فکر نکن..آدم بعد از خیلی مشکلات بازم زندست..اگه حالت خوب نیست..به آرامش بعدش فکر کن..دست به زانوت بگیر یه یاعلی بگو و بلند شو،خدا همه جوره هواتو داره

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
طلاق نگیر بچسب به زندگیت

بعد عقذ رو شد مشکلاتش 

صرع داره 

مشکل روانی داره بردیمش  پیش پزشک

مدارک مریضیش دست خودمه هنوز 

خود زنی جزو کارای روزانه ش هست 

ترامادول میخوره و اعتیاد داره بهش 

اینجوری فکر نکن..آدم بعد از خیلی مشکلات بازم زندست..اگه حالت خوب نیست..به آرامش بعدش فکر کن..دست به ...

خدا ی نکاه به دل من  بکنه 

خیلی شکستم این چند ماه حالا که داره جدی میشم بی حس شدم 

نسبت ب هیچی حس ندارم دارم تو خودم خفه میشم