2777
2789

سلام. یه مشکل دیگه که با هانیتا دارم مکیدن انگشت شستشه

از وقتی نوزاد بود اینکارو میکرد تا الان که نزدیک 4سالشه نتونستیم این عادتو ازش بگیریم. شب تا صبح هرچندبار که بهش سر بزنم دستشو از دهنش درمیارم و بار بعدی باز ....

تو بیداری هم ک...

هرکاری هم کردیم هر ترفند علمی و غیرعلمی.راهنمایی گرفتن از چندین پزشک متخصصی که آشناهای نزدیکن

حتی چندین بار پشت دستیای بدجوری از پدرش خورده متاسفانه ولی ترک نکرده.

راستش من مشکل خاصی ندارم با این قضیه ولی دیگه سن مهد رفتنشه کم کم و اینجوری مشکل بزرگی داریم.میخوام تا توی خونه ست حل بشه

اگر راهکار مفیدی دارین ممنون میشم بگین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم ۳ سال و نیمش از نوزادی شصت میخورد . رفتم یه لاک مخصوص همین خریدم مارک ماوالا خیلی تلخ . براش زدم . اینقدر تلخ که میکنه تو دهنش میخواد بیاره بالا . بهش هم گفتم به خاطر اینه که شصت خوردی انگشتت خراب شده تلخ شده . الان یکهفتست شروع کردم . تا الان که جواب داده 

خدایا به همه منتظرا نی نی سالم بده

تا 3 سالگی پستونک میخورد. یعنی خودم از کوچیکی بهش دادم که دستشو نخوره؛ ولی یا پستونک تو دهنش بود یا دستش فایده که نداشت هیچ تا 3 سالگی هم نتونستم پستونکو ازش بگیرم....از اون موقع هر کاری میکنیم که عادتشو ترک کنه ولی نمیشه

سلام:) من خودم اين مشكلو داشتم خيليييي وابسته بودم به انگشت خوردم هر راهيم بگس امتحان كرده بودن مامان باباي بيچارم اخرش انقد اسن وابستگي زياد شد ك من تا دوم دبستان گرفتارش بودم همه دندونام اومده بود جلو مجبور شدم ارتودنسي كنم پلاك بزارم و اي باعث شد من ديكه شست نخورم:) دندونامم درست شد:)

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
چارش همینه . براش اینو بزنی و هی بگی چون خیلی تو دهنت بوده انگشتت خراب شده . دیگه از سرش میوفته

وای چه خوب. اینو امتحان نکردم. البته گفتن چیز تلخ زدیم ولی فایده نداشت.

داروخانه داره؟

سلام:) من خودم اين مشكلو داشتم خيليييي وابسته بودم به انگشت خوردم هر راهيم بگس امتحان كرده بودن مامان باباي بيچارم اخرش انقد اسن وابستگي زياد شد ك من تا دوم دبستان گرفتارش بودم همه دندونام اومده بود جلو مجبور شدم ارتودنسي كنم پلاك بزارم و اي باعث شد من ديكه شست نخورم:) دندونامم درست شد:)

جااانم.

نکنه منم تا اون موقع درگیرش بمونم😦

اره خوب چیز تلخ که با مکیدن و شستن از بین بره فایده نداره . ولی این با هیچی نمیره . خودت هم میتونی امتحان کنی یه ذره به شصتت بزن میبینی که چقدر تلخ. اینقدر بده که بچه جرات نمیکنه دوباره امتحان کنه . حتی ممکن که از طعم تلخش بیاره بالا ولی ناراحت نباش . برای ترک اینکار فقط همچین چیزی خوبه . فقط یادت باشه که تلخی انگشتش رو بندازی گردن خودش 

خدایا به همه منتظرا نی نی سالم بده

ب نظرم وقتي ميخواد بخوابه سرشو گرم كن ك در گير شست خوردن نشه مثلا عرووسك بغل كنه واقعا من دركش ميكنم خيلي سخته ادم مثل معتادا ميخواد همش اون انگشت تو دهنش باشه من با گريع ميخوابيدم وقتي ارتودنسي كردماگر بچتون كوچولوعه زودتر از سرش بندازي بهتره :) 

❤️ميشه لطف كنيد برا حل مشكلم يه صلوات بفرستيد؟ ممنون❤️
2810