2777
2789

دوستان ممنون میشم یه سر به تاپیک من بزنید و اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنید خیلی ممنون🙏🏻❤️

برای موفق شدنم یه صلوات میفرستی؟🥲❤️یک روز دنیا شبیه رویا های ما خواهد شد☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بیشتر از دو سال موندم 

چرا خیلی 

تا یه جایی خب حق داشتن

و صد البته منم خیلی اذیتشون کردم 

اگه سال اولته و الان میخوای کم بیاری ک بذاری برا سال بعد این کارو نکن 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

من بیشتر از دو سال موندم  چرا خیلی  تا یه جایی خب حق داشتن و صد البته منم خیلی اذیتشون ...

من فقط کم خوندم و نمیدونم چیکار کنم

تو این وقت باقی مونده میتونم دوازدهم بخونم تموم کنم ؟

من بیشتر از دو سال موندم  چرا خیلی  تا یه جایی خب حق داشتن و صد البته منم خیلی اذیتشون ...

امسال سال اولمه که پشت موندم احتمالا امسالم قبول نمیشم و می مونم برای سال بعد

تنها ناراحتیم خانوادمن که خیلییی اذیت می کنن

من فقط کم خوندم و نمیدونم چیکار کنم تو این وقت باقی مونده میتونم دوازدهم بخونم تموم کنم ؟

همزمان بخون هم برا نهایها هم تستیشو کار کن 

اینجوری هم نیست ک نشه  تو سه ماه  تا کنکور تیر جمعش کرد 

حواست باشه ک مرور پایه هم باید داشته باشی

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

امسال سال اولمه که پشت موندم احتمالا امسالم قبول نمیشم و می مونم برای سال بعد تنها ناراحتیم خانوادم ...

ببین اگه بخوام فقط یه نصحیت داشته باشم بهت بعنوان کسی ک موی سفید کرد تو راه کنکور اونم اینه ک کمالگرایی رو بذار کنار 

اگه این سه ماه رو نتونی بخونی ده سال هم بهت وقت بدن نمیتونی 

اول هر چی توان داری بذار کم نیار 

الان تایمی هست ک خیلیا خسته میشن و از دور خارج میشن 

تو نباش ادامه بده 

بعد اگه نتیجه مطلوبت نبود  باور کن خود خانواده ات ازت حمایت میکنن و تشویقت میکنن ب موندن 

خیلی سخته پشت کنکور موندن قطعا ک اینو درک میکنی خودت چون تجربه اش رو داشتی 

فرسودگی جسمی بار روانی فشار عصبی مخصوصا برای یه دختر واقعا خیلی سخته ولی ارزشش رو داره 

اذیت ها هم قابل تحمل هستن اگه موندی سعی کن درس خوندنت رو محدود ب اتاقت نکنی و کتابخونه و پانسیون بری ک

کمتر تو فضای خونه قرار بگیری 

همزمان بخون هم برا نهایها هم تستیشو کار کن  اینجوری هم نیست ک نشه  تو سه ماه  تا کنک ...

کنکور اردیبهشت چی پس برای فرهنگیان ؟

کنکور اردیبهشت چی پس برای فرهنگیان ؟

هدفت فرهنگیانه ؟

2810