2777
2789
خانم های شاغل و یا غیر شاغل که مامان خودشون یا مادرشوهر یا یکی از افراد فامیل بچه تون رو نگه میداره و کمک حالتونه چطور جبران میکنید شما؟
به نظر من جبران کردن با کادو یه نوع توهینه.اگه میخوای جبران کنی محبت کن.پرستار نیستن طفلیا که بخوای با پول جبران کنی
https://t.me/mafarzandiranim برنامه های روزانه ی کانال 🖌نکات تربیتی 🖌آموزش بازی آموزشی در خانه 🖌قصه ی شب 🖌غذای کمکی 🖌آموزش کاردستی با ما همراه باشید @mafarzandiranim

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من مادرم نگه میداره بالاخره وظیفه ای نداره و باید براش جبران بکنم و البته جبران میکنم
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
من هفت ساله که مادرم پسرم نگه میداره و هر ساله روز مادر و یا تولدش ی کادو در شان مادر و البته عالی براش میگیرم
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
من مامانم به طلا علاقه داره وقتی کاری واسم میکنه واسش یه چیز کوچولو میخرم.البته من دورم ازش و بچه ام پیش پرستار بود اما شما هم طلایی چیزی بگیر که به جشم بیاد فکر کن مهد بود الان باید ماهی٤٠٠میدادی تازه دایم هم نگران بودی بهش میرسن یا نه
خانم ها شوهراتون نسبت به این قضیه چه رفتاری دارن یعنی اونطور که باید ممنون زحمات مادراتون هستن؟ یا یه جور وظیفه میدونن من دلم میخواد شوهرم گهگاهی زبونی هم که شده تشکر کنه ولی اینطور نیست با اینکه مامان خودش تا حالا پنج دقیقه هم کمک حال ما نبوده
جبران مادی نمیشه گفت ببین تولدشون براشون کادو میخری درضمن میتونی بگی شاغلم پول خودمه و بهتر میخرم واسه مامانم اما کلا حواست باشه کاری داشتن بگو انجام میدی جایی خواستن برن همراهشون میری...
2810