2777
2789
عنوان

خانم هایی که مامانشون بچشون رو نگه میداره ...

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
الی ناز من خودم سر کار نمیرم مامانم خودشون شاغلند! من چون کسی رو نداشتم بچم رو بگذارم قید کار رو زدم میتونی از شوهرت بخوای مرتب از مامانت تعریف کن جلو شوهرت از دوستات که از مهد راضی نیستن و مشکلاتش بگو البته کلا بچه بعد 3سال بهتره بره مهد لازمه براش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
دیگه چه میشه کرد من که الان خونه هستم بعد از عید دوباره باید برم سر کار و دوباره دست و پای مادرما ماچ کنم و هی قربون صدقه برم اخه هم بچه هام دو تا شدن هم برادرم با مادرم همسایه شده و وقتی میبینه که بچه های من اونجا میرن اونم بچه هاشو میفرسته بنده خدا مادرم
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
دااااغمو تازه کردین،،،،هیییییی،من مامانم با وجود اینکه شاغل نیست و جونه و با وجود اینکه من در شرایط خیلی خیلی بدی بودم حتی پنج دقیقه بچه منو نگه نداشت،حتی بهش گفتم دو تا نصف روز در هفته نگه دار نگه نداشت،حتی مریض بودم ربع ساعت نگه نداشت که برم دکتر،از بارداریم برام خط و نشون میکشید که من بچتو نگه نمیدارم،این اولین و تنها نوشه،با اینکه تماااام کارهاش تو سر منو شوهرمه ولی هیچ کمکی بهم نکرد،وضع مالیش هم خیلی خوبه ولی من یه مقطعی خیلی مشکل مالی داشتم یه ریال بهم کمک نکرد ،حالا واسه بچم پرستار گرفتم و دارم ماهی ٨٠٠ تومن میدم ولی عییین خیالش نیست ،خیلی راحت بهم میگه خب سرکار نرو،نمیگه اگه سرکار نرم از کجا بخوریم،قدر مادرهاتونو بدونید
منم مادرم ماهه ماه اما بنده خدا با اینکه جونه اما یکم کسالت داره بعد هم تحمل نگه داری چهار تا بچه کوچیک نداره.مگه جرات داریم به برادرم بگیم بابا جان زن تو که توی خونس چرا تا صدا بچه میاد بچه هاشو می فرسه اون ور
(تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۷/۲۱وزن هدف۷۵.....)وزن شروع در گروه مانکن های زیبا85.وزن هدف75.با امید بر خداوند متعال تا سی اذر75شدددم
من طلا می خرم یه وقتهایی هم ببینم چیزی لازم داره قبل از اینکه خودش دست بکار بشه براش می خرم مثلا داست کابینت رو عوض می کرد گفتم بیا برام یهگاز و فر توکار خوشکل بگیریم ولی موقع حساب کردن کارتم رو دادم فروشنده کشید
2810