2777
2789
عنوان

شوهرم رفته دکتر گفتن زونا گرفته🥲🥺🥺😟😟😕

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست
همون آبله مرغون بزرگسالی

اها🥺

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ده تا سوال پرسیدین دریغ از ذره ای ناراحتی برای شوهر😅😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😄😄

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم واگیر هستش و سرایت کننده 

و چون ویروس آبله مرغان هست که توی سیستم عصبی نهفته و مجدد عود کرده به درمان نسبت به آبله سخت تر پاسخ میده و درد ناک تر هستش 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
آره جدا بخواب و رختخواب و لباس هاش رو جدا کن هر روز لباس هاش رو بشور و بنداز جلوی آفتاب خوووب آفتاب ...

ناراحت میشه .

میگه منتقل نمیشه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بله عزیزم واگیر هستش و سرایت کننده  و چون ویروس آبله مرغان هست که توی سیستم عصبی نهفته و مجدد ...

یعنی برم تو اتاق دیگه بخوابم

منتقل میشه  زونا آبله مرغون نیست که همطرتون توی رختخواب کسی نخوابیده؟ لباس کسی رو نپوشیده؟

خونه ی مامانش رفته اونا هم نداشتن

😄😄

والا بچه ها نمیگیرم واگیر داره خطرناکه برام جامو عوض کنم اصلا نظرتون چیه شوهرمو بندازم تو زیرزمین درم از روش ببندم دریغ از ذره ای نگرانی برای شوهر😂😂😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
والا بچه ها نمیگیرم واگیر داره خطرناکه برام جامو عوض کنم اصلا نظرتون چیه شوهرمو بندازم تو زیرزمین در ...

خیلی عالی

خیلی عالی

یا خدا حواسم نبود شما که اسی هستین😅😅😅😅

اینجوری که شما میگین معلومه دل خیلی پری از شوهرتون دارین😅😅😂😂😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫