2777
2789

من ماه اخرم امروز بخاطر شهادت دلم‌خواست ک‌روزه بگیرم‌گفتم‌هروقت اذیت شدم میخورم فقط همین‌ ی روز‌ممکنه اسیبی ب بچم‌برسه

مامانم و‌خالم میگن کل دوران بارداریشون‌ماه اخر روزه گرفتن من‌ی روز عذاب وجدان‌دارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یه روز چیزی نمیشه

من امروز موعدمه نمیدونم باردارم یا نه ولی روزه هامو گرفتم نمیدونم خوب کردم یا نه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من تو تو تا بارداریمم نگرفتم ،عزیزم تو میگی یه روز دیگه چیزیش نمیشه ولی یه کلیپ می دیدم که وقتی مادر روزه ست یا به مدت زیادی چیزی نخورده جنین قندش میفته و چقدر تو شکم مادر بیحال میشه

یه روز چیزی نمیشه من امروز موعدمه نمیدونم باردارم یا نه ولی روزه هامو گرفتم نمیدونم خوب کردم یا نه

ن بابا هنوز که‌نمیدونی‌بارداری یا نه اشکال نداره قبول باشه 

نمیدونم همش استرس دارم هی تکوناش و‌چک‌میکنم‌میترسم‌قندش بیوفته

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
من خودم نصف ماه رمضانو روزه بودم و نمیدونستم باردارم ولی خب اوایلش بود

مثل من

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ن بابا هنوز که‌نمیدونی‌بارداری یا نه اشکال نداره قبول باشه  نمیدونم همش استرس دارم هی تکوناش و ...

ممنونم عزیزم

نگرانی و اصطراب بدتره تا روزه

اگر ناراحتی بخور

وگرنه از حالت عرفانی روزه لذت ببر

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.
ن بابا هنوز که‌نمیدونی‌بارداری یا نه اشکال نداره قبول باشه  نمیدونم همش استرس دارم هی تکوناش و ...

من روزم اگه خدا قبول کنه

ولی حس ندارم هنوز تو رخت خوابم

۵ ماهمه

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
مامانم گفت سر من یه شب قدر آخر و گرفته 

مامان من و‌خالم جفتشون‌موقع بارداری روزه داشتن روز‌زایمان میخواستن ببرنشون اتاق عمل منتظر شدن روزشون‌باز‌کنن‌بعد برن برازایمان😂😂😂