2777
2789
عنوان

تابحال شده تو‌بارداری روزه بگیرین حتی ی روز

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 23 پست
من خودم نصف ماه رمضانو روزه بودم و نمیدونستم باردارم ولی خب اوایلش بود

منم ۴روز روزه گرفتم ابجیم گفت بی بی چک بزن ولی علایم نداشتم بیخیال بودم روز بعدش دیگه ابجیم نزاشت روزه بگیرم بی بی چک برام خرید اورد زدم مثبت بود دیگه نگرفتم

الان پسرم ۴ماهشه

لایک نکننننن مسلموننننن  ...........
من روزم اگه خدا قبول کنه ولی حس ندارم هنوز تو رخت خوابم ۵ ماهمه

ایشالله❤️

من‌ضعف دارم یکم 

۳۴هفتم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبول باشه. ن بابا هیچ آسیبی نمیزنه خیالت راحت. من دوتا بارداری داشتم دوتاش روزه الآنم ماشالا بچه هام ...

ممنون یکم‌استرس دارم حالا ی روز تاالان گرفتم واقعا دیگ عذاب وجدان‌میگیرم ک‌بخورم یکم بخوابم‌تا بگذره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
قبول باشه انشالله یه سوال  بعد سونو انومالی چه سونو ازمایش دیگه دادی؟؟؟؟

من چون کم کاری تیروئید دارم فقط هرماه همین وچک‌میمنیم ی سونو‌هم‌دکتر برام نوشت ک ۲۸تا۳۵هفته برم‌من زود رفتم‌همون۲۸هفته رفتم برا همین یکی دیگه هم‌میخوام‌۳۶هفتگی‌برم‌برا اب دور بچه و وزنش 

من چون کم کاری تیروئید دارم فقط هرماه همین وچک‌میمنیم ی سونو‌هم‌دکتر برام نوشت ک ۲۸تا۳۵هفته برم‌من ز ...

بسلامتی عزیزم

ازمایش تحمل دیابت رو ندادی؟

خدایا هر کی برای من هر چی میخواد اول به خودش بده😊😊😊
بسلامتی عزیزم ازمایش تحمل دیابت رو ندادی؟

اره ببخشید اون و‌یادم‌رفت۲۴هفته دادم