2777
2789
عنوان

بنظر شما اینجور ازدواج درسته ؟؟

199 بازدید | 13 پست

مثلا تصور کنید دختره توی سن نوجوونی با پسری آشنا میشه و بهم دل می بندن بعد چند سال دوست میمونن و توی سن ۲۴.۲۵ ازدواج کنن 

بنظر شما این درسته ؟ و شما جای خانواده دختر و پسر بودید راضی به ازدواجشون می‌شدید به خاطر مدل آشناییشون؟ 

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همین جوری ازدواج کردم 

دست راستتو بیار رو سرمن شاید رل منم بگیرشد🦦🚬

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

من ده تو پونزده سالگیم با شوهرم اشنا شدم

اولین پسر تمام عمرم .

از لحاظ اسکلی ،اسکل بودم زیاد اخه اولین دوست پسرم بود قشنگ میفهمید من کاری نکردم هیچی نمیدونم بلد نیستم، دیگه بی خیالم نشد.ده سال با هم بودیم زیاد اذیت شدیم خانوادم خیلی اذیت کردن که نه تو حالیت نیست این ب دردت نمیخوره. وای تو این اخلاق خیلی شناخت خوبی پیدا کردیم همدیگه رو اصلاح کردیم

و من تو سن ۲۶ سالگی و. شوهرم سی و یک سالگی با هم ازدواج کردیم،همیشه همه چی گل و بلبل نیست

ولی خداروشکر میکنم که تو این مدت نونستیم خوب همو بشناسیم درک کنیم و الان حالمون باهم خوبه.

گاهی اوقات پدر مادرا فکر میکنن که ما بچه ها حالیمون میست، ولی خیلیم خوب حالیمونه 

من ده تو پونزده سالگیم با شوهرم اشنا شدم اولین پسر تمام عمرم . از لحاظ اسکلی ،اسکل بودم زیاد اخه ا ...

وای اسی جایگاه الان تو آرزو منه:) 

ایشالا که خوشبخت زندگی کنید همیشه 🥺😍

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

وای اسی جایگاه الان تو آرزو منه:)  ایشالا که خوشبخت زندگی کنید همیشه 🥺😍

ببخشید غلط املایی زیاد داره

ولی از وقتی فهمیدم که جز خدا هیچکس هیچکاره نیست و امیدم فقط شد خدا زندگیم خیلی بهتر شده ،خداروشکر کارام رو رواله

و اینکه من با معجزه چله ایته الله حق شناس و توسل ب خدا به حاجتم رسیدم

یوهوووو همه چی درست شد.