2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 153 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمام چرم شیفر هستی؟میشه از خریدت عکس بذاری ,گلم

بله عزیزم

هنوز خرید نکردم هفته دیگه میرم خرید.. تا 20 خرداد اعتبار داره..شما چی؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
2805
سلاممن شهرستانمهنوز خرید نکردم

شما حضوری باید خرید کنید یا اینترنتی؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
خریدای منم دیروز به دستم رسید... خیلی ممنون   از سایت IHB ساعت و ترازوی آشپزخونه

مبارکتون باشه..بن هدیتون چقد بود؟

مرسی. 100 تومن بود. من ده تومن اضافه خرید داشتم با چهار تومن هم هزینه پست. یعنی فقط 14 تومن پرداخت کردم بقیه ش با بن صفر شد

از من هزینه پست نگرفتن

البته من چیزی سفارش نداده بودم که بخوان هزینه پست بگیرن..باید برم حضوری خرید کنم

2810