2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 153 پست
نه,عزیزمشهر ما نمایندگیشو ندارهباید به شهرای اطراف برمگرچه هنوز بنش هم به دستم نرسیدهنمیدونم فرصت خرید خواهم داشت یا نهجپن محدودیت زمان داره

کاشکی میشد اینترنتی خرید میکردی

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

مبارک همه برندگان عزیز باشه. ممنون از مشارکت شما در این فراخوان و حتما مسابقات بیشتری در پیش رو خواهیم داشت. البته زمانیکه مشکلات اصلی برطرف بشه

بچه ها اوناییکه از چرم شیفر خرید کردین بیاید عکس خریداتون رو بذارید..من امروز میخوام برم خرید کنم حتما عکس میذارم

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

من رفتم خرید کردم و اومدم الان عکس میذارم..یه کیف دستی به قیمت 140 و یه کیف پولی به قیمت 60 ت خریدم وااای قیمتا فروشگاهش چقد گروووون بود..توی سایت آف زده بود ولی گفت نه با بن آف نمیخوره😠

2810