2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 153 پست

منم جز پنج نفر برندگان هیئت داوری هستم میشه بگید جایزمون چیه؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جز پنج نفر برندگان هیئت داوری هستم میشه بگید جایزمون چیه؟

دلسا جان توی تاپیک اصلی مسابقه زده بود 5 نفر برنده هیئت داوران جایزشون بن 200 تومنیه از فروشگاه چرم شیفر    مبارکمون باشه   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
دلسا جان توی تاپیک اصلی مسابقه زده بود 5 نفر برنده هیئت داوران جایزشون بن 200 تومنیه از فروشگاه چرم شیفر    مبارکمون باشه

😍😍😍

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
2805
دلسا جان توی تاپیک اصلی مسابقه زده بود 5 نفر برنده هیئت داوران جایزشون بن 200 تومنیه از فروشگاه چرم شیفر    مبارکمون باشه

شما شماره تلفن دادین؟بهتون زنگ زدن؟من چندساعت پیش فهمیدم که برنده شدم بهشون شماره دادم ولی هنوز خبری نشده

شما شماره تلفن دادین؟بهتون زنگ زدن؟من چندساعت پیش فهمیدم که برنده شدم بهشون شماره دادم ولی هنوز خبری نشده

من سه روز پیش شماره تماس دادم. ولی هنوز خبری نشده.   

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
سلام خانوم تهرانی،مجداد تشکر میکنم بابت برنده شدنم چون اولین بارم بود خیلی ذوق کردم:)میدونم که دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن ولی میخواستم ازتون انتقاد کنم بابت اسپانسرهاآخه فروشگاه روکولند که فقط ارسال به شهر تهران داره چرا اسپانسر شده؟ مگه نمیدونستن که همه کاربرها از تهران نیستن؟ از یه شهر دور چطور کاربری بیاد صد تومن خرید کنه و بره؟:)و فروشگاه لوتوس هم که موبایل و لپتاپه چه چیز ۵۰ تومنی برای خرید کردن داره:) مثلا یه گوشی بخریم دو تومن ۵۰ تومن ازش کم میشه:))))لوازم جانبیشون هم که ۹۰ درصد ناموجود زدنفکر کنم باید خیلی ها از خیر جوایز بگذرن

شرکت لوتوس با این نام تجاری فعالیت میکنه اما اسم سایتشون زنونه هست به آدرس زیر :

فروشگاه اینترنتی لوتوس

پس جایزه هامون رو کی باید از فروشگاه ها انتخاب کنیم؟من چون دفعه اولمه که برنده شدم ذوق دارم زودتر جایزمو میخوام😆

من رفتم توی سایت چرم شیفر جایزم رو انتخاب کردم😆

ولی چیزیکه من پسندیدم گرون بود از بن خریدم بیشتر بود..کاش 500 تومن بود بنش😢

به نظر منم واقعا این برنده شدنامون فقط شیره مالیدن هست. من که تهرا نیستم که بخوام خرید داشته باشه باشم و دوم اینکه مثلا من با بن ۱۰۰تومنی چه چیزی میتونم بخرم توی اون سایت با اون دستگاههای گرونش؟؟؟؟

تازه باید پول پست هم بدیم به نظرم

خانم تهرانی لطفا توجیه کنید

سلام دوستان من براي روكولند برنده شده بودم و سفارشم رو ثبت كردم فردا به دستم ميرسه

ممنون

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
شرکت لوتوس با این نام تجاری فعالیت میکنه اما اسم سایتشون زنونه هست به آدرس زیر :فروشگاه اینترنتی لوتوس

والا من که گیج شدم

کاش خانوم تهرانی بیاد بگه بالاخره جایزه هست نیست اسم دقیق فروشگاه و نحوه خرید

اصلا ما هیچی نمیدونیم  

2810