2777
2789

فکر کنین یه پسر جوونی که پنج تا خواهر کوچیکتر از خودش داشته که یکیش تازه متأهل شده بوده 

بقیه کوچیک بودن 

بعد پسره هم خودش متأهل بوده سه تا بچه هم داشته کوچیک و قد و نیم قد 

با پدرش اینا هم تو به حیاط زندگی میکردند 

پدرش میمیره 

بعد این دخترا بزرگ میشن شوهر دادنشون و جهیزیه و سیسمونی خریدنشون با داداش و زنداداشش میشه ( یعنی این پسرع و زنش)

مادر پسرع هم بی زبون بوده و کاری از دستش بر نمیومده کلا با اینا میشه همچی.

بعد این پسره هم دستش خالی بوده به زور همچیو جور میکنن

بعد الان دخترا شوهر کردن بچه بزرگ دارن طلب ارث کردند

وضع پسره هم بد نیست خوبه.

( از بابای پسره هم زمین کشاورزی مونده چندین هکتار که اصلأ آب ندارع فقط بارانی هستش که دست پسرع هست)

1 ) حق با دخترا هست طلب ارث کردند ؟ 

2) مامان پسره با پسرع تو یه حیاط زندگی میکنه؛ زنه پسر برگشته میگه دیگه خواهر شوهرا چیزی نمیتونن بگن چون بگن میترسن که ما مامانشون رو نگه نداریم ؛ 

الان زن پسره درست می‌گه ؟  یعنی حق داره مادر شوهرش رو نگه ندارن؟

3) کلا حق با کیه؟

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق با برادره و زن برادرش و دخترا حق ندارن چیزی بگن و طلب ارث کنن 

عروسم حق داره نگه نداره

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن حوصله بحث و توضیح ندارم و اینجام کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

جواب سوال اولت رو واقعا نمی تونم بدم

وجدانا نباید زیاد بخوان اگه واقعا همه چی داداشه خرج کرده واسشون

اما سوال دوم رو مطمئنم ‌که زن داداشه حق داره که دی.ه بعد از این همه جور مادرشونو نخواد بکشه

١)بله

٢)، نگه نداره

خونه رو ميدن اجاره، پولشو ميدن پرستار

٣)معمولا عروس بزرگا و پسر بزرگا

اين توهم رو دارن ك ما بقيه رو خرج داديم

ادم كرديم. ولي مگه چه درامدي ذاشتع؟ك بياد ٤ تا دحت. عروس

كنه؟ جهاز بده؟ سيسموني بده؟

اينقدر داشت چرا براي خودش خونه زندگي نداره و حياظ باباشه فعلا،؟

—-

منكر نميشم، هستن خيلي ها ك واقعا خواهر برادرش كمك ميدن جايي ميرسونن..اما ٨٠ درصد مواقع حق رو نميگن

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

درمورداینکه حق داره دیگه مادرشونگه نداره بله حق داره فقط مادریه نفرنیست جمع شن یه جایرای مادرشون تصمیم بگیرن کلانگه داشتن ربطی به این مواردنداره مگراینکه قیدکنن مثلا ماسهممونو میدیم به مادرمون  هرکس مادررونگه داره بعدازمادراین سهم ها مال اونه عموهای من این کاروکردن سهمشونو دادن به مادربزرگم عموکوچیکم پیشش موند ونگهش داشت بعدازفوت سه دنگ خونه که مال مادربزرگمبود رسید به عموم

اگه به دلیل جهاز گرفتن قصد داره ارث اونارو نده 

اونام میتونن به دلیل اینکه ایشون اینهمه سال مفت مفت تو خونه پدرشون نشسته طلب اجاره کنن.

منطقی ترین کار اینه که ارثشون رو طبق قوانین اسلام تعیین تکلیف کنن .

عروس حق داره مادرشوهرو نگه نداره ولی پسر حق نداره از زیر وظیفش در بره ( باید پرستار برا مادر بگیره) 

اصن دلیل دوبرابر بودن ارث پسر همین وظیفه نگهداری از والدین هست 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان