2777
2789
عنوان

برندگان تاپیک فراخوان عید تا عید

| مشاهده متن کامل بحث + 2104 بازدید | 153 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اومدم از سایت زنونه خرید کنم کدم کار نکرد. ز زدم پشتیبانی گفتن این کد مال سایت زنونه نیست. مال این سایت هست: 

http://ihbgroup.ir/

که ظاهرا لوازم آرایشی هم نداره بیشتر محصولات خانگی هستش

که لوازم ارایشی هم نداره.

کلی با ذوق لوازم آرایشی مورد نیازم رو از سایت زنونه انتخاب کرده بودم که آخرش معلوم شد بیخودی ذوق کرده بودم  

من اومدم از سایت زنونه خرید کنم کدم کار نکرد. ز زدم پشتیبانی گفتن این کد مال سایت زنونه نیست. مال این سایت هست: http://ihbgroup.ir/که ظاهرا لوازم آرایشی هم نداره بیشتر محصولات خانگی هستشکه لوازم ارایشی هم نداره.کلی با ذوق لوازم آرایشی مورد نیازم رو از سایت زنونه انتخاب کرده بودم که آخرش معلوم شد بیخودی ذوق کرده بودم

این که داره عزیزم

خدایا دوست داریم
سلام بچه هاکد جایزه رو چطور دریافت کردید؟من شهرستانم

شمارتو دارن؟

شمارتو بفرست واسه خانم تهرانی اطلاعات کاربری پروفایلت رو هم کامل کن واست پیام خصوصی می کنن کد رو

من اطلاعات کاربریم رو کامل کردم لطفا کد جایزه رو واسم بفرستید

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
سلام خانوم تهرانی،مجداد تشکر میکنم بابت برنده شدنم چون اولین بارم بود خیلی ذوق کردم:)میدونم که دندون اسب پیشکشی رو نمیشمارن ولی میخواستم ازتون انتقاد کنم بابت اسپانسرهاآخه فروشگاه روکولند که فقط ارسال به شهر تهران داره چرا اسپانسر شده؟ مگه نمیدونستن که همه کاربرها از تهران نیستن؟ از یه شهر دور چطور کاربری بیاد صد تومن خرید کنه و بره؟:)و فروشگاه لوتوس هم که موبایل و لپتاپه چه چیز ۵۰ تومنی برای خرید کردن داره:) مثلا یه گوشی بخریم دو تومن ۵۰ تومن ازش کم میشه:))))لوازم جانبیشون هم که ۹۰ درصد ناموجود زدنفکر کنم باید خیلی ها از خیر جوایز بگذرن

من عذر میخوام اون موقع که اینو نوشتم فکر میکردم همه ۲۰ نفر از هر دو فروشگاه جایزه میبرند

چقدر برنده ها رو تحویل گرفته بودما😂

بعد متوجه شدم یا اینوره یا اونور:)))

یعنی دوستانی که نمیتونن از سوپر مارکت خرید کنن از اون یکی فروشگاه لوتوس جایزه میبرن

کلا میخواستم بگم تازه متوجه شدم چی به چیه😃

میشه بگید اون پنج نفر که با رآی داوریه جایزشون از کدوم فروشگاهه؟؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
من اومدم از سایت زنونه خرید کنم کدم کار نکرد. ز زدم پشتیبانی گفتن این کد مال سایت زنونه نیست. مال این سایت هست: http://ihbgroup.ir/که ظاهرا لوازم آرایشی هم نداره بیشتر محصولات خانگی هستشکه لوازم ارایشی هم نداره.کلی با ذوق لوازم آرایشی مورد نیازم رو از سایت زنونه انتخاب کرده بودم که آخرش معلوم شد بیخودی ذوق کرده بودم

دقیقا منم خورد تو ذوقم..ولی خوب چیزهای مفیدی خریدم

خدایا دوست داریم
2810