2777
2789
عنوان

نامزدم با مامانش رفته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 99 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم گلم انشالله حل بشه 

ن خدانکنه چ خطایی من بخاطر شرایط کاریم میگم اصرار دارم عزیزم
نگران هیچی نباش
بعد عقد خواهشا خواهشا خواهشا من دیگه حوصله ندارم هر روز وسط کار شب صبح پی امتو باز کنم ببینم.
خیلی حساسی بابا ی متر چادر سرکردن بخدا هیچی نمیشه ب آدم
خواهشا کاری نکن باز دعوا بحث کشیده شه اون روز بین بودیم متوجه بودم حرفامو از ی گوشت میگیری از ی گوشت میزنی بیرون
منم گفتم :میدونم ب خاطره شرایط کاریت میگی عزیزم میدونم هیچ وقت حرف زور بهم نمیگی.  چرا الان نمیری ثبت نام کنی تا اون موقع مشخص بشه؟ به نظر تو هیچی نمیشه ولی سرنکردی بدونی خیلی سخت و اذیت کنندس هروقت فکرمیکنم قرار چادر ببندم گریم میگیره  با چادر ن میتونی کتونی بپوشی . ن میتونی کاپشن بپوشی ن رنگی بپوشی  ن میتونی بری ورزش. تو تابستون آدم آب‌پز میشه با چادر  چادر سر کردنی گردن درد میگیره و..ن واقعا خیلی سخته برام 😭میدونم منم قبول کردم اگه کاری ک میخوای بری جور بشه چشم سر میکنم اگه نشه سر نمیکنم

ن خدانکنه چ خطایی من بخاطر شرایط کاریم میگم اصرار دارم عزیزم نگران هیچی نباش بعد عقد خواهشا خواهشا خ ...

یهو تند میشه رفتارش چقد باهاش مهربون و اروم حرف زدی ختر 

ینی چی ک از ی گوشت میره از ی گوشت درمیره عزیزم اضلااا ابداا ب مرد بیکار ک انقد زور میگه بله ندیا باید اول کار پیدا کنه هیچ دلیلی نداره نگه داره برا بعد عقد 

چون دوسش داری خودتو فدا نکن 

یهو تند میشه رفتارش چقد باهاش مهربون و اروم حرف زدی ختر  ینی چی ک از ی گوشت میره از ی گوشت درم ...

قبلا رفته ثبت نام کنه فهمیدن با من دوسته قبول نکردن.بعد فرماندشون گفته عب نداره تو عقد کن بیا من اوکی میکنم اینا.

بخاطره همین

اون سری تو بیرون باهام حرف می‌زد من میخندیدم همینجوری بهش برخورده

قبلا رفته ثبت نام کنه فهمیدن با من دوسته قبول نکردن.بعد فرماندشون گفته عب نداره تو عقد کن بیا من اوک ...

برای منم وقتی تو مرحله اشنایی بودیم دو تا از فرماندهای همسرم(دوستای قدیمی پدر همسرم هستن و رفت امد دارن صمیمین) شماره ملیمو پیدا کرده بودن سوابق تحصیلات اینا همه چیمو تحقیق کرده بودن حتی چندتا خط دارم و پرینت مکالماتم بدش ب همسرم گفته بودن زود برو بگیرش در مورد دوست بودنمونم اصلا گیر ندادن شاید چون صمیمی هستن 

ب دوستت بگو ب فرماندش بگه اخه دختر ب پسر بیکار نمیدن باباش مخالفه فلان خیلی ریسک بزرگیه اخه عقد با کسی ک شرایط کارشو نمیدونی

برای منم وقتی تو مرحله اشنایی بودیم دو تا از فرماندهای همسرم(دوستای قدیمی پدر همسرم هستن و رفت امد د ...

همون دقیقا هرچی میگم میگه تو نگران نباش اینا میگه نشه هم ارایشگری میرم داره آموزش میبینه یا میگه میرم ی شغل دیگه تو نگران نباش دعا کن برام عزیزم خودمم موندم چیکارکنم

همون دقیقا هرچی میگم میگه تو نگران نباش اینا میگه نشه هم ارایشگری میرم داره آموزش میبینه یا میگه میر ...

عزیزم از همسرم پرسیدم گفت اره گیر میدن و استخدام نمیکنن و حتی استخدام باشه اخراج میکنن 

انشالله کارتون حل شه الان میرم ۱۰۰رکعت نماز بخونم شمارو هم دعا میکنم 

زیاد گیر ندین بزازین بیاد وقتی اومد باباتون خودش حل میکنه حتما میگن اول کار پیدا کن دختر ب پسر بیکار نمیدن 

شمام تا شرایط ازدواج نداره بله ندین