2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

آخه بحث توهین به اونها نیست بارها شده صحبت  رهبر هم شده . بعد اینکه اونها مجاز هستند به خودشون توهین کنند اولا خیلی واضح و روشن توهین نمیکنند دوما به مقام رهبر ی کاریی ندارند. حالا اینجا به سران و رهبر و یکدیگر هم توهین می کنند

مونا جون حرفتون منطقیه

اما با زبون خوش اینجا کاری از پیش نمیبری

تو این مدت باقی مونده تا انتخابات تنها راهش اینه که تاپیکای اینطوری رو حذف کنی

بچه ها هم حق دارن یه فضایی گیر آوردن میتونن حرف بزن 

تنها راهش برا اینکه بهتون از بالا گیر ندن همون حذف تاپیکه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی بیاید از الان اراده کنید اسکرین شات نگیرید خیلی ضایعه خدایی 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من در صفحات قبل خدمتتون گفتم کنترل تاپیک بینهایت دشواره بارها تذکر دادیم اما رعایت نمیکنند . کار برانی که تذکر گرفتند خودشون در جریانند.وقتی گوش نمیدن ما هم مجبوریم یک قانون دیگه بزاریم

وقتی گوش نمی دن قطع دسترسیشون کنید به بقیه کاربرها چه ارتباطی داره که باید از حضور در تاپیک مورد علاقه خودشون محروم بشند ؟

یا رَب نظر تو برنگردد ...
الان این پست خانم قهوه تلخ محترم رو ببینین

دیدیم مشکلش چیه ؟

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

الان این پست خانم محترم رو ببینین

من اسم کسی رو نیاوردم؛ حرف رو که بندازی زمین، صاحب حرف، برش میداره!!!!!!!!!!!!

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

كاش اين صالحه قطع دسترسي بشه، من فكر ميكنم طرفداراي آقاي رييسي همراضي نباشن صالحه ازشون حمايت كنه، دائم در حال زدن گل به خوديه 😂

به راه های اتصال یکدیگر به خدا،دست نزنیم...اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود، نه به شیوه ما...

دیگه فک نکنم کاری از دست  کسی بر بیاد مردم دارن تغییر میکنن آزادی بیان میخوانتو هر جناحی ک باشن فرقی نداره نمیشه مردمو به این راحتی ساکت کرد. واقعا افتخار میکنم همه ی زن خای کشور انقد قوین مفهمیده انقد دیگه قوی شدیم کبیایم و. تو هر حزبی ک هستیم از خودمون دفاع کنیم نبایدم از پابشینیم ما اینده فرزندمونم تو دستامونه 

در تاپیک منتقدان رهبر توهین صورت میگیره . بشینم نگاهشون کنم!!!!!

نخیر نگاهشون نکنید همونطور که گفتم و خودتون هم قبلا اعلام کردید که تاپیک زدن برای اشخاص سیاسی ممنوع هست حداقل سیاستتون رو برای هر دو طرف اعمال کنید .

یا رَب نظر تو برنگردد ...
2810