2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

میشه خانم تهرانی جواب بدین و نپیچونین ؟؟

ویرایش سایت کی میشه 

تغییراتش کیه دقیقا

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چهارچوب رو نهادهای دولتی و کمیته ف  یلترینگ برای ما مشخص کرده . اگر تکرار بشه سایت به مشکل می خوره

عزیزم اگر منظورت از نهاد دولتیو کمیته  سپاهه بگو سپاه نگو دولت. این دو تا فرقشون زمین تا آسمونه.

نه گلم, قبلا هم گفتم بهت.ازت انرژی منفی میباره.همش از ایران و رژیم و مردها و اسلام و... بد میگی.همیشه ها

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

من این تاپیک رو پاکسازی میکنم لطفا بحث رو ادامه ندید و دیگه به کسی توهین نکنید

خانم تهراني لطفا فقط به يه عده مجيز گو توجه نكنيد من خيلي با احترام بارها اعتراض كرد سوال كردم جوابمو يه بارم نداديد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

در حال حاضر داخل همین تاپیک هم مجدد توهین ها شروع شد

پس می بینید که با حذف تاپیک و پاک کردن صورت مساله مشکلی حل نمیشه ، از همین تاپیک شروع کنید تذکر دادن به افراد خاطی و  اگر توجه نکردند قطع دسترسی کردن رو ،مدیریت باید قاطعانه عمل کنه غیر از اینه ؟

یا رَب نظر تو برنگردد ...

خانم تهرانی

شمااحتمال زیاد درصورتی میتونین حتی تاپیک نزدن درموردانتخاباتوکنترل کنین که کلااینجارو تعطیل کنین تااونموقع 

دیگه قطعاشمامیدونین هر اجباری نتیجه عکس میده. ......الان اعضاروحریصتر کردین. ...

بهتربود قانون دیگه ای میذاشتین

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
من این تاپیک رو پاکسازی میکنم لطفا بحث رو ادامه ندید و دیگه به کسی توهین نکنید

الان مفهموم حرف شما اینه که همینه که هست ها؟

تکلیف ما رو روشن کنید

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

صالحه تو  م یکی هستی مثل باران بهاری

واقعاا خانم.تهرانی فقط اینجا تماشا میکنید؟؟؟

پستهای قبلی ایشون و در نظر بگیرید بی توحه ب اینکه تاپیک توسط چ شخصی ایجاد شده داره عکس شر میکنه؟؟

شما بهتر خیلی واضح و صریح اعلام کنید خانما اگاهی دادن در مورد امور  مهم و حیاتی کشور و اندیشه های س ی س ممنوع و خفقان کامل پابرجاست

بجاش بیابد در مورد روشهای صد من ی غاز چجوری برای شوهرم لوندی کنم رو روزی هزار بار بپرسید و بحث کنید و شاد باشید

۰ شما چرا هیچوقت جواب ندارین

موقع سوال از تغییرات سایت غیب میشین؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

این سایت سالهای قبل واتفاقا خیلی پرتنش تر و..رو هم دیده!وتاپیک های انتحاری وپراز کنایه ونقد اما هیچ وقت اینگونه نظرات مسولان تحمیل نشده خانوم تهرانی عزیز

شما دوست دارین اینجا فقط داستان زندگی بگن واز مسایل رختخواب و دعواهای زرگری و...خیلی از ماها اینجا برامون تعبیری ورای این مسائل داشته.تدکری از فیل ترینگ و... باشه که مطمینا نمیاد چون اینقدر اقایان روی هم رو سیاه کردن !واینقدر کانال وپیج هست که اینجا گلستانش هست.من ترجیح میدادم مادران وزنان کشور از برخی مسائل اگاه باشن وآگاهانه تصمیم بگیرن.اگر چنین تصمیماتی که گرفته اید بخاید مصرانه روش بایستید با این وضعیت سایت جدید کاربرات زیادی ریزش میکنن!

2810