2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
خانم تهرانی بهتر نیست میگفتید هر تاپیک توهین آمیزی تعطیل و با کاربرای خاطی برخورد میشه اینجوری منطقی تره تا اینکه قانون بزارید تاپیک انتخابات ممنوع

من در صفحات قبل خدمتتون گفتم کنترل تاپیک بینهایت دشواره بارها تذکر دادیم اما رعایت نمیکنند . کار برانی که تذکر گرفتند خودشون در جریانند.

وقتی گوش نمیدن ما هم مجبوریم یک قانون دیگه بزاریم

مرسی هستی؛😊😅

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین خواننده 👏👏👏نمونه بارز آدم متعصب که اصلاچشمش جزاونیکه میخوادنمیبینه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بانوان بزرگوار من مخالف آزادی بیان نیستم اما برای من چهارچوبی مشخص شده که نمیتونم فراتر از اون فعالیت کنم. درسته، نی نی سایت جامعه مجازی کوچکی است و دوست داریم آزادی بیان داشته باشیم و این حق ما است. اما در نظر بگیرید این جامعه کوچک مجازی در ایران وجود داره و از داخل کشور تحت نظارت و کنترل است

وای بر ما که هنوز انتخاباتی برگزار نشده جامعه داره به سمت امنیتی شدن میره! یعنی از اظهار نظر میترسن! از اینکه بیای مردم رو قانع کنی که آقا پاشو بیا رای بده میترسن! از اینکه بیای بگی دوست من داریم طعم راحتی رو میچشیم خرابش نکن میترسن! حدس میزدم مساله توهین نباشه مساله اینه که ما باید همیشه خفه شیم و هیچ وقت با هم حرف نزنیم هیچ وقت نتونیم تصمیم درست برا مملکتمون بگیریم تا یه عده از خدابیخبر همیشه یکه تاز میدون باشن و ما هم خاموش. خانومایی که تو تاپیکای قبلی بحث میکردید بیاید تماشا!!

اااا چرا یهواینطوری شد!!!!!!!!؟شمابه جای حل مسئله کلاصورت مسئله روپاک کردین وخیال خودتونوراحت کردین.....اینجوریکه نمیشه. ....عجبا

مگه همیشه غیر از این بوده هر کس حرفی زده که به مذاق بعضیا خوش نیومده یا اعدام شده یا زندانی یا گم و گور یا بلایی به سرش اومده که جرات نکنه تکرارش کنه یا روزنامه تعطیل شده یا پلیس فتا فضای مجازی رو کنترل میکنه و خانم تهرانی هم فقط حذف تاپیک ازشون برمیاد 

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما
من بی طرف حرف زدم توتاپیکی هم نگفتم به کی رای میدم اما شما چون بخاطرپست من این حرفو زدین من گفتم که حرف میزنیم دعوا نیست

عزیزم من بخاطر پست شما چیزی نگفتم دعوا هم ندارم والا

من خطاب به شادی خانم گفتم اعصابتو خورد نکن ایشونم جوابمو داد 

چقدر کش میدید

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
این چهارچوب رو چرا بیان نمی کنید و با هر کس خارج از چهارچوبرفتار کنه برخورد نمی کنید ؟ تاپیک های سیاسی من قبلا سریع تعطیل می شدند نی نی یار بهم اعلام کردند تاپیک برای شخصیت های سیاسی ممنوع هست منم پذیرفتم ، سوالم اینه که این چهارچوب رو در مورد همه تاپیک ها اعمال می کنید ؟ به چهارچوب مورد اعمال خودتون بی طرفانه پایبندید یا یک طرفانه رفتار می کنید ؟

این چهارچوب رو نهادهای دولتی و کمیته ف  یلترینگ برای ما مشخص کرده . اگر تکرار بشه سایت به مشکل می خوره

آفرین خواننده 👏👏👏نمونه بارز آدم متعصب که اصلاچشمش جزاونیکه میخوادنمیبینه

همون بديده اي كه گفتن زل ميزنه تو چشم شما و اگر بگيد دو دو تا ميشه چهار تا ميگه نه ميشه پنج تا حالا تو خود ارسطو رو هم بيار بهش ثابت كن فايده داره تعصب بيجا كشته ما رو

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

دوستان بس که هول میزنن واسه تاپیکای انتخاباتی و عکس فتوشاپ کردن و تو ارزوی نشر دادنشن دیگه توجه نمیکنن تاپیک کیه تاپیک چیه زرتی! دقیقا زرتی میپرن وسط عکس شئر میکنن😂😂😂 بعد میگن عه حواسمون نبود.  با اینهمه هوش و تمرکزی که شما دارید باید هم گزینه انتخاباتیتون ایشون باشه!!!رئیس رئیسها

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
این ی نمونه  از تهمتهاس.ماشالا ب هیشکی هم رحم نمیکنن.نامزد و رهبر و کاربر و سایت و....

مرد بودن فحشه ؟ 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
من در صفحات قبل خدمتتون گفتم کنترل تاپیک بینهایت دشواره بارها تذکر دادیم اما رعایت نمیکنند . کار برانی که تذکر گرفتند خودشون در جریانند.وقتی گوش نمیدن ما هم مجبوریم یک قانون دیگه بزاریم

خوب عزیز من اینکه نمیشه هر وقت نتونستید کنترل کنید قانون جدید بزارید اینجوری هرج و مرج ایجاد میکنی همه اکثر کاربرا رو ناراحت و دلچرکی میکنی نی نی یارها نظارت کنن مشکلی پیش نمیاد 

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
آخه بحث توهین به اونها نیست بارها شده صحبت  رهبر هم شده . بعد اینکه اونها مجاز هستند به خودشون توهین کنند اولا خیلی واضح و روشن توهین نمیکنند دوما به مقام رهبر ی کاریی ندارند. حالا اینجا به سران و رهبر و یکدیگر هم توهین می کنند

عزیزم توهین در هر جایگاهی و به هر کسی از جمله من و شما منفوره ولی آدما باید آزاد باشند تا حرف بزنند نمیشه که همه جا منعشون کرد آخه این چه سیاستیه که ما هیچ جا نمیتونیم با هم همفکری کنیم. اگر توهین از طرف مردم صورت بگیره مسئولش شما نیستی که نگران حفظ سایت باشی مسئولش اونایی هستن که نتونستن نظر مخالفینشون رو تحمل کنند و همیشه با باتوم ساکتشون کردند و همچنان به این کار ادامه میدن و بهش باور دارند. بحث تفتیش عقاید قرن دوازده سیزده میلادی نیست که یه جامعه کوچولوعه داریم با هم حرف میزنیم. 

2810