2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
ساقی جان شادی داره بامن حرف میزنه دعواکه نمیکنیم باهم

عزیزم مگه من با کسی دعوا کردم ؟شگفتا!

من خطاب به شادی جان گفتم ول کن انتخاباتو اعصابتو از سر راه آوردی ؟

خب بهرحال حتی حرف زدنو فکر کردنش هم تنش داره 

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

سایتی که داری مدیریت میکنی    حتی یه فونت درست حسابی نداره 😐کلمات نصفه تایپ میشه نمیخوای  به این چیزا رسیدگی کنی  ولی نگران فیل تر شدن سایتی. عجبا از این مدیریت 😐😐

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بانوان بزرگوار من مخالف آزادی بیان نیستم اما برای من چهارچوبی مشخص شده که نمیتونم فراتر از اون فعالیت کنم. درسته، نی نی سایت جامعه مجازی کوچکی است و دوست داریم آزادی بیان داشته باشیم و این حق ما است. اما در نظر بگیرید این جامعه کوچک مجازی در ایران وجود داره و از داخل کشور تحت نظارت و کنترل است

خانم تهراني چرا جواب منو نميدين 

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
حتما ادب شما راهم و توهین ب کاربرا رو هم در نظر میگیرن.خانم تهرانی جان من اصلا متوجه نبودم شما تاپیک زدین.فککردم از طرف خانمای سایته

از عنوان تاپیک مشخصه که تیم مدیریت سایت این تاپیک رو زدند . عنوان رو‌ هم نخوندید ؟؟ همینطوری اومدید تو ؟؟

از طرف خانم های سایت هم باشه بازم عنوان رو نخوندید ؟؟

یا رَب نظر تو برنگردد ...
عزیزم مگه من با کسی دعوا کردم ؟شگفتا!من خطاب به شادی جان گفتم ول کن انتخاباتو اعصابتو از سر راه آوردی ؟خب بهرحال حتی حرف زدنو فکر کردنش هم تنش داره

من بی طرف حرف زدم توتاپیکی هم نگفتم به کی رای میدم اما شما چون بخاطرپست من این حرفو زدین من گفتم که حرف میزنیم دعوا نیست 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
بانوان بزرگوار من مخالف آزادی بیان نیستم اما برای من چهارچوبی مشخص شده که نمیتونم فراتر از اون فعالیت کنم. درسته، نی نی سایت جامعه مجازی کوچکی است و دوست داریم آزادی بیان داشته باشیم و این حق ما است. اما در نظر بگیرید این جامعه کوچک مجازی در ایران وجود داره و از داخل کشور تحت نظارت و کنترل است

خانم تهرانی بهتر نیست میگفتید هر تاپیک توهین آمیزی تعطیل و با کاربرای خاطی برخورد میشه اینجوری منطقی تره تا اینکه قانون بزارید تاپیک انتخابات ممنوع

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

خانم تهرانی عزیز

من یکی حق تام رو بشما میدم.سایت خودتونه اختیار دارین.

ولی تاپیک بزنن درمور انتخابات و توهین و تبلیغ کنن مام ساکت نمیشینیم.

ولی بنظرم اگه صلاح دونسین تاپیک انتخاباتی نزنیم کلا هیچکی نزنه.

سمعا و طاعتا

[QUOTE=42628559]عزیزم قرار نیست ما هم خودمون رو تا حد چندتا کار بیسواد و نفهم پایین بیاریم[/QUOTEخب الان از این ادبیات شمام اتو میگیرن عزیزم ول کن من دوستت دارم

قربونت عزیزم آخه اعصاب برا آدم نمیزارن   

با احمق ها بحث نمیکنم   

خانم تهرانی رنگ سایت کورمون کرد صورتیش کنید مثل قبل 

بعدم خواهشا فونتاتون درست کنین نصفه نصفه میاد کلمات خیلی هم کنده

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

درد من حصار برکه نیست؛ درد من زیستن با ماهیانی است که راه رفتن به دریا، حتی به ذهنشان هم خطور نکرده است؛ ( صمد بهرنگی )

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
[QUOTE=42628486]حتما ادب شما راهم و توهین ب کاربرا رو هم در نظر میگیرن.خانم تهرانی جان من اصلا متوجه نبودم شما تاپیک زدین.فککردم از طرف خانمای سایته[/QUOخسته نباشي عزيزم افراط به اين ميگن بدون تحقيق درست فقط ميدويي وسط انقد كه متوجه نشدي تاپيك كي هست

آفرین خواننده 👏👏👏

نمونه بارز آدم متعصب که اصلاچشمش جزاونیکه میخوادنمیبینه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

بانوان بزرگوار من مخالف آزادی بیان نیستم اما برای من چهارچوبی مشخص شده که نمیتونم فراتر از اون فعالیت کنم. درسته، نی نی سایت جامعه مجازی کوچکی است و دوست داریم آزادی بیان داشته باشیم و این حق ما است. اما در نظر بگیرید این جامعه کوچک مجازی در ایران وجود داره و از داخل کشور تحت نظارت و کنترل است

آفرین که هستی و جواب میدین

حرفتون رو قبول دارم سایتتون سیاسی نیست و بچه ها باید قوانین رو رعایت کنن

حالا که آنلاین گیرتون آوردیم در مورد سایت میگین

کی درست میشه

عوض کردن رنگش یعنی خیلی کار سختیه براتون

نیمه شعبان هم گذشت/ گزینه حذف و ویرایش رو مثل قبل میکنین یانه

ممنون

این چهارچوب رو چرا بیان نمی کنید و با هر کس خارج از چهارچوبرفتار کنه برخورد نمی کنید ؟ تاپیک های سیاسی من قبلا سریع تعطیل می شدند نی نی یار بهم اعلام کردند تاپیک برای شخصیت های سیاسی ممنوع هست منم پذیرفتم ، سوالم اینه که این چهارچوب رو در مورد همه تاپیک ها اعمال می کنید ؟ به چهارچوب مورد اعمال خودتون بی طرفانه پایبندید یا یک طرفانه رفتار می کنید ؟

یا رَب نظر تو برنگردد ...
2810