2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
شادی من خودم تو تاپیکا اصلا شرکت نکردم اما اگه قرار به قطع دسترسی میشد که دووسوم کاربرا باید قطع دسترسی میشدن توهین میکردن بعد پاک میکردن و...،اینه که بگن حرف سیاسی نزنید خوبه یادرجا قطع دسترسی کنن؟به هرحال جو انتخابات همش تادوهفته ای دیگه اس بعدازاون سایت به روال عادیش برمیگرده پس درست نیست قطع دسترسی شدن

اخه گیلاس واقعا زور داره ادم هیچ جا نتونه حرف بزنه!!حتی تو یه سایت کوچک تو دوتا تاپیک !!واقعا اونایی ک توهین های بدی میکردن اونقدرا هم نبودن...واقعا امکان هدایت تاپیک ها با نظا ت روی اون ها وجور داشت!!هیچ نظارتی نبود و فقط پشت هم میترکید تاپیک ها!!بدون هیچ اخطاری...این ک نشد اخه...من بازم موافق این  حرکت نبودم...این راه اخر بود

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...

الان اگه صالحه قطع دستزسی نشه بازم عکس بذاره فی لتر میشین خانم تهرانی.اینجا ک دیگه تاپپیک انتخاباتی نیس.گفتین ممنوعه گفتیم چشم.ولی با این اوضاع اگه قرار باشه تو هررر تاپیکی ازین بحثا بشه ک دیگه بی معنیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به الان خانوم پروفسور ندارم کلی میگم چون ایشون گفتن تو ذهنم بود میخواستم خیلی وقته بگم یادم افتادجمله ی بهم حمله نکنید خیلی توهین آمیز مدام تو سایت بهم میگید دورازجون مگه حیوان درنده ایم که بخواهیم بهم حمله کنیم؟یا جنگوی کوهستانیم؟اصلا ادبیات خوبی نیست

جنگجوی کوهستان😂😂😂

اخه گیلاس واقعا زور داره ادم هیچ جا نتونه حرف بزنه!!حتی تو یه سایت کوچک تو دوتا تاپیک !!واقعا اونایی ک توهین های بدی میکردن اونقدرا هم نبودن...واقعا امکان هدایت تاپیک ها با نظا ت روی اون ها وجور داشت!!هیچ نظارتی نبود و فقط پشت هم میترکید تاپیک ها!!بدون هیچ اخطاری...این ک نشد اخه...من بازم موافق این  حرکت نبودم...این راه اخر بود

شادی جان ول کن اعصابتو از سر راه پیدا کردی؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
الان اگه صالحه قطع دستزسی نشه بازم عکس بذاره فی لتر میشین خانم تهرانی.اینجا ک دیگه تاپپیک انتخاباتی نیس.گفتین ممنوعه گفتیم چشم.ولی با این اوضاع اگه قرار باشه تو هررر تاپیکی ازین بحثا بشه ک دیگه بی معنیه

الان چی گفتم که قطع دسترسی شم؟

یا خدااااا

از رفتار صالحه مشخص شد که با چه زبون نفهمایی تو تاپیک   های  انتخاباتی رو به رو هستیم  

امیدوارم خانم تهرانی  این مسئله رو در نظر بگیرید 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 

از رفتار صالحه مشخص شد که با چه زبون نفهمایی تو تاپیک   های  انتخاباتی رو به رو هستیم  امیدوارم خانم تهرانی  این مسئله رو در نظر بگیرید  

حتما ادب شما راهم و توهین ب کاربرا رو هم در نظر میگیرن.

خانم تهرانی جان من اصلا متوجه نبودم شما تاپیک زدین.فککردم از طرف خانمای سایته

خانم تهرانییییییییییی پس چرا قطع دسترسی نمیکنید؟؟؟؟؟اینجاهم تو تاپیک شما دارن تبلیغات میکنن و عکس میذارن

نشستن دارن چای عصرشونو مینوشن ماهم میزنیم تو سروکله ی خودمون مثل این دوماهی که تو سایت خودمونو کشتیم تا تغییرات اعمال بشن ولی چه فایده؟

ممنون ازت كه من و لائق دونستي با دوست عزيزم يكي دونستى براى من افتخارى مثل اون باشم كه متاسفانه نيستم در ضمن من اجازه نميدم هر كسي به دوستت و اعتقادش توهين كنه

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
2810