کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تاپیکهای مورد نظر پلیس فتا در زمان انتخابات در نی نی سایت:
" آشپزی و همسرداری" همونطور که در سال 88 درحالیکه مردم داشتن بیرون کشته میشدن، صدا و سیما آشپزی نشون میداد؛
شوهر شوهره شوهر،
بالشت پره شوهر
شب زیر سره شوهر
گنج گوهره شوهر
نگو دهنم آب افتاد
دلم به تاپ تاپ افتاد؛😆😂😅
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بیعدالتی مردان میبرند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار میبرم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
[QUOTE=42628486]حتما ادب شما راهم و توهین ب کاربرا رو هم در نظر میگیرن.خانم تهرانی جان من اصلا متوجه نبودم شما تاپیک زدین.فککردم از طرف خانمای سایته[/QUO
خسته نباشي عزيزم افراط به اين ميگن بدون تحقيق درست فقط ميدويي وسط انقد كه متوجه نشدي تاپيك كي هست
دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من مخالف آزادی بیان نیستم اما برای من چهارچوبی مشخص شده که نمیتونم فراتر از اون فعالیت کنم. درسته، نی نی سایت جامعه مجازی کوچکی است و دوست داریم آزادی بیان داشته باشیم و این حق ما است. اما در نظر بگیرید این جامعه کوچک مجازی در ایران وجود داره و از داخل کشور تحت نظارت و کنترل است