از اول رواسم برکه ونهال وگندمبودم ولی پشیمون شدم از اسمهای جدید اصلا خوشمنمیاد نظرم رو همین اسمهای اینطوری ابجیمایپا میگنقشنگه ولی نمیدونم چرا یدفعه پشیمون شدم هی میکم نکنه زشت باشه
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو روستامون ب ی چی ک خوب نیست میگه برکه البته اعرابش فرق داره بعد مامانم اینا همه میگن مطمئنن ممکنه اونجوری بگنبچهرو
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نه خیلی قشنگه، اتفاقا الان توی یه جمعیم ازشون پرسیدم بنظرشون قشنگه یا نه،همه خوششون اومد😁 ب ...
مرسی❤️
هی شکمیکنم شوهرمم هرچی بهش میگم ی نظربده میگه انتخاب اسم فقط باخودت دیگ بهش فکر نمیکنم چندماه بااین اسم صدا زدم دم اخری اینجوری شدم
یعنی چی زندگی ک نمیکنیم ولی هممون لحجه رثوداریممخصوصا سن بالاها خب قطعا میگن دیگه