2777
2789
عنوان

مادرشوهرم همش دخالت میکنه تو اسم بچه توراهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرتون کار بدی کردم اینجوری گفتم بش؟؟؟ 

نه اصلا پدر و مادر باید اسم بچه رو انتخاب کنن

بقیه فقط میتونن پیشنهاد بدن تصميم نهایی رو پدر و مادر میگیرن

‌‌< حالِ بُحران زده‌ام معجزه می‌خواهد و بس!

کار خوبی کردی بابا تو ۹ماه به دل بکشی بچه رو و بزرگش کنی اسمشو اون انتخاب کنه 

منم مادرشوهرم میگفت بزار نگار😐😐😐نگار قشنگه ولی خب از مد افتاده و وقتی دخترم بره مدرسه اسمش دمده میشه منم باشوهرم رو اسم دنیز به توافق رسیدیم و به نظرش اهمیت ندادیم چون حق مابود برای انتخاب اسم

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
لابد باهاش هی بحث میکنی  هی بحث نکن اخر سر اسمی که خودت میخوای شناسنامه بگیر

نه والا اولین باره بش اینجوری گفتم تازه بعدشم کلی بهم توهین کرد ک نمیدونم خودتون چیکار کردین که بچه هاتون بکنن و نمیدونم چ لجنی هستین ولی من فقط ب نرفش خندیدم نخاستم بی احترامی کنم😐😐😐😒

ببخشید من تاپیکتون رو خوندم اما متوجه نشدم بالاخره چطوری باید اسم انتخاب کنیم این چیزایی ک گفتینو ا ...

دوبارها با دقت بخوان عزیز دلم 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
2810