2777
2789
مالیاتشون اونقدرا زیاد نیست اگه بالای یک میلیارد در سال درآمد داشته باشه ۲۵درصدشو مالیات باید بده ،خ ...

نمیدونم ی پزشک استوری کرده بود که از ۱۰۰میلیون ۷۰ میلیون دولت برداشته و میگفت لجم گرفته ک این هزینه رو بیمار پرداخت کرده و باید بره تو جیب دولت. پزشک عمل سنگینی هم انجام داده بود.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
ربطی به دولت نداره ؟ یه حرفی بزن نخندیم چرا باید برم دو سال مناطق محروم کار کنم  چرا برای گرف ...

چرا فکر میکنی خارج اینطور نیست ؟شما بری تخصصت رو خارج بگیری فک میکنی از فرداش ازادی هرکار بکنی نخیر جانم تازه قوانین ایران خیلی راحتره 

از طرفی مناطق دور از تهران یا مرزی مگه ادم نیستن شما بگو کدوم دکتری تا مجبور نشه میره اونطور جاها کل ۸۰ میلیونو که نمیشه تو تهران جم کرد به اینا میگن عدالت اجتماعی ودر هر کشوری هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به دولت نداره ؟ یه حرفی بزن نخندیم چرا باید برم دو سال مناطق محروم کار کنم  چرا برای گرف ...

برای اینه که دارن توی دانشگاه دولتی بدون شهریه تحصیل می کنن 

و به محض دریافت مدرک خیلیا به سرشون سودای رفتن می زنه

اگر قرار بر این باشه همه پزشکا برن کی داخل ایذان بمونه و مردم خودمونو درمان کنه؟

اگر قرار باشه داخل ایران و با هیچ هزینه ای تخصیل کنن بعد تخصصشون رو ببرن کشورای دیگه خب معلومه که تعهد می ذارن...

البته دانشگاه ها مشکلات زیاد دارن منکر مشکلات نمی شه شد 

برای بیست دقیقه باید ویزیت بیشتری پرداخت بشه با این تعرفه ها هیچ پزشکی حاضر نیست ۲۰ دقیقه وقت بذاره ...

همین دیگه وقت نمیذارن گوش بدن ببینن مریض مشکلش چیه فقط می‌خوان سریع یه دارویی بنویسن بدن دست مریض برن سراغ مریض بعدی.

حالا ۲۰ دقیقه نه ۱۰ دقیقه هم نمیشه وقت بذارن،والا ما به ۵ دقیقه هم راضی هستیم،دکترا انقد همیشه عجله دارن آدم نصف سوالاشو یادش می‌ره بپرسه.

نه همچین چیزی نبوده موقعی ایشون کنکوردادن پزشکی تعهدی نبود دوساله پزشکی تعهدی اومده

اخه گفتن مجبورش کردن بره یه منطقه دور افتاده ومحروم کار کنه بعد با خودم گفتم شاید دانشجو تعهدی بوده که اینجوری مجبور کردن

همونی رو میگم که پدر و مادرش فوت شده بوده

خدا رحمتشون کنه عزیزم متاسفم واقعا روحش شاد باشه گلم خدا از باعث بانیش نگذره باور کن خیلی این موارد ...

میخواستم شکایت کنم دلم نیومد بدن خواهرم رو تیکه تیکه کنن. من حتی نتونستم نظر منفی رو برای پزشک‌ها ثبت کنم  با مدیر سایت پذیرش ۲۴ که داشت دعوام میشد. اوناهم گفتن ما نمیتدنیم هم چین نظری ثبت کنیم با ابنکه مدرک فرستادم براشون. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
 مگه دکتر احمقه بیاد عمل جراحی کنه ۱۰۰ تومن بگیره؟؟؟؟ دستمزد ختینه هم بیشتر از اینهاست.

دستمزدشون کمه 

یکی از فوق تخصص های جراحی قلب کودکان که تازه مهاجرت کرده ، تو مصاحبش گفته دستمزدم اندازه تعویض روغنه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
برای اینه که دارن توی دانشگاه دولتی بدون شهریه تحصیل می کنن  و به محض دریافت مدرک خیلیا به سرش ...

بدون شهریه ؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 عین ی برده توی اینترنی و طرح کار می کشن تازه موقع آزادسازی مدرک مبلغ هنگفتی ام می گیرن 

میخواستم شکایت کنم دلم نیومد بدن خواهرم رو تیکه تیکه کنن. من حتی نتونستم نظر منفی رو برای پزشک ...

هی اینا اون دنیا می خوان چیکار کنن وجدان کجا رفته خدا رحمت کنه خواهرتونو کاش واقعا رسیدگی می‌شود بهش تا این بلا سر کسی دیگه نیاد 

چرا فکر میکنی خارج اینطور نیست ؟شما بری تخصصت رو خارج بگیری فک میکنی از فرداش ازادی هرکار بکنی نخیر ...

بعد از مهاجرتم اطلاع میدم درمورد تفاوت ها

ولی برای الان : پزشکای اماراتی از مالیات معافن 🤓

کسی هم تو هیچچچ کشوری نیاز نیست برای ازادسازی مدرکش پول بده

تعرفه های ویزیت پزشکا تو امریکا هم ببین لطفا و مقایسه کن با ایران

تو امریکا همه کشیک های رزیدنتی نهایت ۲۴ ساعته اما تو ایران تا ۴۸ ساعت هم هست با درامد هشت تومن 😂 

قبول دارم الان خیلیا تو اینکارن افسردن

۱‌‌=۲+۲                                                                                   اگه یک تخم مرغ از درون بشکند یک زندگی اغاز میشود و اگه یک تخم مرغ از بیرون بشکند یک زندگی پایان می یابد. فهمیدین چی شد؟                                                                                           " زن "در زبان کُردی به زیباترین نحو ممکن معنا شده نه خانم است نه زنیکه نه ضعیفه نه زن او را «آفرت» مینامند به معنای آفریننده                                                                            ناله واقعی رو خیام میکرده طرف منجم بوده ریاضیدان بوده شاعر بوده فیلسوف بوده دهن مهن واسه علم نذاشته تازه شکایت هم داشته که:از آمدنم نبود گردون را سود /وز رفتن من جلال و جاهش نفزود /وز هیچ کسی نیز دو گوشم نشنود /کاین آمدن و رفتنم از بهر چه بود؟     زبان کوردی در بین ۱۶۸ زبان زنده دنیا رتبه هشتم قرار دارد. همچنین زبانهای ترکی و فارسی به ترتیب در رتبه های ۲۱ و ۴۴ قرار دارند و عربی نیز ۴۸ است.      دلیل بدبختی ها؛گناه،کارما،ماورا.                       راز ثروت:شکرگزاری،استغفار،انفاق     میدونستین که خداوند در قران از کوردها ُسخن به میان اورده؟ایه ۱۶ سوره فتح(روایت ابوهریره که از علمای اسلام و از یاران پیامبر) یا میدونستین خداوند در تورات(در اشعیای ۱۳)به کوردها اشاره کرده و انها را ارتش من خطاب میکند؟