2777
2789
عنوان

ازدواج میگن قسمته ولی دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 154 پست
چه  مزیت هایی داری؟که  پسر بیاد خواستگاریت؟ مثلا شاغلی؟اجتماعی ای؟پولداری چه پوئن مثبت د ...

مگه دختر باید حتما پوئن مثبت داشته باشه برای خواستگاری؟اینارو که میگی بیشترپسربایدداشته باشه نه دختر.

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭
مهریه سنگین یه روز بنیان خانواده رو تو ایران از بین می‌بره متأسفانه

اره مهریه عروس داییم ۱۰۰۰ سکه بود الان در حال طلاقن

مهریه یکی دیگه از دخترای فامیل ۱۴ سکه بود الان خوشبختن

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدواج سنتی کم شده  با یکی باید در ارتباط باشی تا بهم علاقمند و وابسته بشید و ازدواج کنید  ...

این حرف اشتباهه، همون سنتی اگر دو سه ماه قبل ازدواج رفت و آمد کنن اخلاق همدیگرو خوب متوجه میشن، حالا این نشد خواستگار بعدی

چاره نداشت بدبخت. الهی بمیرم براش... ۱۵ سالش بود فرار کرد رفت اهواز توی رستوران می خوابید. اون موقع ...

هزار ماشالله به دختر گلت انشالله همیشه سلامت و خوشبخت زندگی کنه

حداقل براش پول میفرستادی

هزار ماشالله به دختر گلت انشالله همیشه سلامت و خوشبخت زندگی کنه حداقل براش پول میفرستادی

مگه خودم پول می‌گرفتم که به اون بفرستم؟؟؟ الان دخترم اونقدر موفقه که پدرش هم پشیمونه ولی چه سودی داره؟؟؟ اونم وقتی کلی پیشنهاد بی شرمانه بهش داده بودن. یه دختر ۱۵ ساله چقدر کشش داره؟؟ قلبم داره تیکه تیکه میشه برای بچم. کاش اون زمان خودمو میکشتم ولی نمیدیدم خورد شدن دخترم‌و

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
این حرف اشتباهه، همون سنتی اگر دو سه ماه قبل ازدواج رفت و آمد کنن اخلاق همدیگرو خوب متوجه میشن، حالا ...

شما میگین اشتباهه 

اما الان کی سنتی می‌ره خواستگاری 

پسرها نمیمونن مادرشوهر براشون زن بگیره 

خودشون انتخاب میکنن 

من تجربه کردم کاش تجربه نمی‌کردم. بحث و کلا عوض کردی شما!! من به خواست خودم ازدواج نکردم ، ازدواج بد ...

واقعا همینطوره اگه علاقه ای نباشه بی فایده هست ، بدتر از اون اینه که خودتو به آب و آتش بزنی که بتونی علاقه ایجاد کنی و مهرش تو دلش بشینه ولی بازم هیچ اتفاقی نیفته،😔

مگه خودم پول می‌گرفتم که به اون بفرستم؟؟؟ الان دخترم اونقدر موفقه که پدرش هم پشیمونه ولی چه سودی دار ...

عزیزم چه دختر ماشالله خوبی داری🥲🥺

میشه ازش بپرسی زبان رو از کجا یاد میگیره ؟پیجی یا حضوری؟

دختری که زیر عقاید پوسیده بقیه نابود شد بچه هاتون رو با طرز فکرتون نابود نکنید ازتون خواهش میکنم دعا کنید خدا جونمو بگیره😔😔

شما میگین اشتباهه  اما الان کی سنتی می‌ره خواستگاری  پسرها نمیمونن مادرشوهر براشون زن بگ ...

درسته الان اینطور نیست، ولی امیدوارم این دوست دختر و دوست پسربازیا به ازدواج های خوب ختم بشه

مگه خودم پول می‌گرفتم که به اون بفرستم؟؟؟ الان دخترم اونقدر موفقه که پدرش هم پشیمونه ولی چه سودی دار ...

عزیزم خیلی متاسفم

انشالله دخترتون خیلی خوشبخت بشه 

سختی ها از ادم الماس میسازه 

دختر شما هم الماسه

الماس از طلا گرونتره