2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک یک سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
خیلی زودگرفتی.مخصوصا اینکه میگی بدغذاو ریز هس.بچه منم همین بود یه سالوهشت ماه گرفتمش الان ک شیش سالش ...

خب خودشو خیلی وابسته شیر کرده بود بچه از یکسالگی به بعدش باید الویت اپلش غذا باشه نه شیر ... خودمم شیر زیادی نداشتم همش ضعف میکردم بچه هم پزنش استپ کرده ماه ها

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر نزم دنبالش خودش اصلا نمیاد طرف غذا...بشدددددت لجبازه ، یعنی لجبازی تو خونشه

فکر میکنم مامانش دلش شور میزنه که طوریش نشه و دنبالش میره وگرنه بچه ای که جلوش غذا باشه از گشنگی نمیمیره.

بچه من فوق العاده بد غذا بود و هست و میدونم بچه غذا نخوره چقدر حس مامان بده اما دنبال بچه راه افتادن و اصرار کردن برای غذا خوردن اشتباه محضه

شبا که بیدار میشه چطور آرومش میکنی چطور بهش میفهمونی که شیر نمی تونه بخوره چی بهش میدی آب کیک و...&n ...

شبا بیدار میشه آب میخوره فقط...دیگه امشب که شب سومه نمیگه جی جی میخوام پا میشه میگه آب میخوام

تا صبح هم چهار پنج بار بهانه میگیره...پا میشم راه میبرمش شعر یک روز آقا خرگوشه که خیلی دوسداره میخونم میخوابه اما راحت نیست خوابوندنش

آره منم قصدم بعد تعطیلاته یه بار تو یه تاپیک یکی گفت از شیر گرفتنی وقتی سینه پر پر شد و درد داره بچ ...

بنظر من بیشتر کش کشاله پیدا میکنه این موضوع سریع ماجرارو تموم کنیم بهتره

به نظرم کلی غذاها و هله هوله های خیلی خوشمزه براش درست کنید و جلوش بزارید که قشنگ سیر بشه ، چیزایی ک ...

همین کارو میکنم سه چهار مدل غذاهای جور واجور براش درست میکنم با بازی و یه عالمه سرگرمی میدم بهش

شبا بیدار میشه آب میخوره فقط...دیگه امشب که شب سومه نمیگه جی جی میخوام پا میشه میگه آب میخوام تا صب ...

غذاچیابهش میدی ؟هله هوله چی میدی؟ممنون میشم بگی که منم یادبگیرم

غذاچیابهش میدی ؟هله هوله چی میدی؟ممنون میشم بگی که منم یادبگیرم

فرنی ،اوناع سوپ ، آش ، کوکو ، سیب زمینی سرخ شده ، شربرنج ، لعاب برنج ، کته خمیر ، میوه هم موز و پرتغال دوسداره

دیگه بستگی داره به ذائقه ی بچه داره مثلا بچه ی من غذاهای شیرینو کمتر میخوره