2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک یک سال و نیمه

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
منم مثل شمام امشب شب دومه که از شیر گرفتمش  یه درد عذاب وجدان دارن بهم میدن دور و وری هام مخصو ...

ای وای تپش قلب گرفتم  

منم میخوام‌بگیرم ولی شوهرمم میگه بگیر چون شبا نمیذاره بخوابم هر یه ساعت شیر میخواد خسته شدم

تو تصمیمت مصمم باش منم دخترمو تو ۱۸ ماهگی از شیر گرفتم پا به پاش گریه کزدم از بس از اطرافیان حرف شنی ...

خیلی شرایط سختیه اینکه اطرافیان با حرفاشون رو مخ آدم راه میرن بدتره...من همش دارم خودخوری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد مثل منی پسر منم ۱۸ماهشه ۹/۵وزنشه نمودارش پایین نرماله  و غذا نمیخوره وابسته ب شیره دکت ...

یه روز از صبح تا شب بهم وصل بود و شیر میخورد هیچی هم نداشتم نمیدونم چی رو میخورد دقیقا...سینه هام کلا مثل یک تیکه پارچه ولو شده بود ضعف داشتم و دلم با هر مک زدنش ریش ریش میشد این شد که تصمیم گرفتم یهو بگیرمش

پسر منم اینجوریه حالا میخام بعد از تعطیلات چسب بزنم تلخک بزنم کم کم بگیرم 

آره منم قصدم بعد تعطیلاته

یه بار تو یه تاپیک یکی گفت از شیر گرفتنی وقتی سینه پر پر شد و درد داره بچه تو خواب عمیق بود شیر رو بدیم‌ بهش هم سینه سبک شه هم بچه آروم‌ بخوابه درسته به نظرتون؟

ای وای تپش قلب گرفتم     منم میخوام‌بگیرم ولی شوهرمم میگه بگیر چون شبا نمیذاره بخوابم هر ...

منم شبا اصلا خواب ندارم تا الان شبی نشده که سه چهار بار بیدار نشده باشه و شیر نخواد خیلی اذیتم غیر از غذا نخوردنش و ۲۴ ساعت شیر خواستنش

به نظرم کلی غذاها و هله هوله های خیلی خوشمزه براش درست کنید و جلوش بزارید که قشنگ سیر بشه ، چیزایی که هم مقوی باشه و هم دوست داشته باشه ... 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
دختر منم ۱۸ ماهشه میخوام از شیر بگیرم غذاش خوبه فقط بی نهایت آویزون منه تو هر شرایط شب و روز ندارم ا ...

اره دقیقا از شیر گرفتن همینجوریشم غذاب آوره نمیدونم چرا انقدر با حرفاشون دنبال آزار دیگرانن از همه بدتر تازه شوهرمه

اره بی قراره اما تلاش میکنم با بازی و دور دور بردن حواسشو پرت کنم

مامانها بچه رو از شیر میگیرن خودشون عذاب وجدان میگیرن دیگه نیازی به حس بد دادن دیگران ندارند برا ...

اگر نزم دنبالش خودش اصلا نمیاد طرف غذا...بشدددددت لجبازه ، یعنی لجبازی تو خونشه

اره دقیقا از شیر گرفتن همینجوریشم غذاب آوره نمیدونم چرا انقدر با حرفاشون دنبال آزار دیگرانن از همه ب ...

بلاخره این قضیه قرار بود اتفاق بیفته بچه یک روز باید جدا شه از شیر حالا یه کم دیر و زودش تفاوتی نداره اصلا عذاب وجدان نگیر

من پسرمم تو نوزده ماه گرفتم و همه سختیش دو هفته بود تا عادت کنه به شرایط

تا یه مدت مثلا دو  هفته صبح زود پا میشد گریه میکرد منم شیر و کیک بالا سرش گذاشته بودم میدام بهش باز میخوابید

انشالله به غذا بیفته و خیالت راحت باشه 

منم مثل شمام امشب شب دومه که از شیر گرفتمش  یه درد عذاب وجدان دارن بهم میدن دور و وری هام مخصو ...

دقیقا شرایطتون مثل منه... نمیدونم چرا انقدر آدمارو از داخل تخریب میکنن من که گریم گرفته امشب از بس بهم گفتن ظالم...

فکر کنم یک هفته اذیت کنند