بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانم خوشكلا از هم صحبتي باهاتون خيلي خوشحال شدم...فكر كنم ميلا جان از اينكه تو تاپيكش عكس گذاشتم خوششون نيومده باشه..من شرمنده فكر كردم اشكالي نداره.درست بود اول اجازه ميگرفتم ...ايشالا همگي موفق باشيد ٢ تا مامان گلي كه داريم به سلامتي زايمان كنن..روزتون خوش...
خانم خوشكلا از هم صحبتي باهاتون خيلي خوشحال شدم...فكر كنم ميلا جان از اينكه تو تاپيكش عكس گذاشتم خوششون نيومده باشه..من شرمنده فكر كردم اشكالي نداره.درست بود اول اجازه ميگرفتم ...ايشالا همگي موفق باشيد ٢ تا مامان گلي كه داريم به سلامتي زايمان كنن..روزتون خوش...
وا نه عزیزم این چه حرفیه عکساتو لایک کردم که نیومد واست اعلانش ؟؟؟
Ask yourself if what you're doing today is getting you closer to where you want to be tomorrow