2777
2789

کل جریانش توی دوتا تاپیک قبلیم هست بچه های کلاس معلم پسرم گفتن که فلانی حرف زشت زده معلمشون هم پسرمو فرستاده بود دفتر امروز صبح به من گفت که پسرم حرفایی زده که قابل گفتن نیست و حرفاش خیلی زشت بودن به پسرم گفتم فردا میام سراغ اون بچه هایی که این حرفا رو زدن گفتم اگر واقعا چیزی گفته باشه الان میگه نیا ولی دیدم نه میگه باشه بیا خوشحالم شد به نظر شما این کارم درسته اول به معلمش بگم یا یه راست برم سراغ بچه ها میخوام بگم پسرم چه حرف زشتی زده که شما به معلمتون گفتین حرفای خیلی زشت زده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

پسرم به گفته خودش هفته پیش تو سرویس ورزشگاه به یکی از بچه ها کفته وحشی حالا وحشی کجا حرفای زشت غیر قابل گفتن کجا اینو هم بگم بچم اختلال داره باهوشه درسشم خوبه ولی با بچه های دیگه فرق داره

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچن دیگ امروز دعوا میکنن فردا یادشون میره

اعصابم خورد شد سر این قضیه ولش کنم تا آخر سال میخوان حرف بزنن زعد میگن حرفای خیلی زشت آبرومون جلو مدیرش رفته

اعصابم خورد شد سر این قضیه ولش کنم تا آخر سال میخوان حرف بزنن زعد میگن حرفای خیلی زشت آبرومون جلو مد ...

اولا اعصابتو برا حرف اینواون خورد نکن مردم حرف زیاد میزنن ک اصن مهم نیس

دوما اگه فک میکنی رفتنت درسته برو با معلمشون صحبت کن 

خودتو ناراحت نکن عزیزم❤ مهم اینه خودت بچتو میشناسی ومیدونی که اهل این حرفا ورفتارا نیس اونجام رفتی محکم از بجت دفاع کن وبهشون نشون بده که فکراون ذره ای برات اهمیت نداره وتو شناخت کافی از بچه خودت داری 

اولا اعصابتو برا حرف اینواون خورد نکن مردم حرف زیاد میزنن ک اصن مهم نیسدوما اگه فک میکنی رفتنت درسته ...

شما میگی اول با معلمش حرف بزنم  همینکارو میکنم

قبل از رفتن ۷ تا سوره کوثر بخون بعد برو راثی برمیگردی خونه 😊🌹🦋

باشه حتما