2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر منم مادرزادی قلبش سوراخ بود گفتن باید عملشه.....بابام گفته نه شاید اینجوری بیشتر زنده بمونه خلاصه سال68خواهرمو تهران عمل میکنن الان 18 ساله بابام فوت شده ولی خواهرم زنده و سالمه غصه نخور عزیزم خدا خیلی بزرگه

خدا پدرتو بیامرزه و خواهرتو حفظ کنه عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

[QUOTE=42542926]خانم اقای ایکس انشالله خداشفاش بده به حق امام زمان که تولدشون نزدیکه[/QUOTE]

ان شاالله خداكنه برم ودكترشدبگه معجزه شده

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
[QUOTE=42542926]خانم اقای ایکس انشالله خداشفاش بده به حق امام زمان که تولدشون نزدیکه[/QUOTE]ان شاالله خداكنه برم ودكترشدبگه معجزه شده

ایشالله عزیزم من مشهدم میرم حرم پای ضریح شفاشو از امام رضا میگیرم برات غصه نخور❤

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

میلا دوستم میگفت عروس باید همش کرنش کنه درمقابل خانواده شوهر.حتی کارای برادرشوهر مجرد هم بعد ازدواج میوفته گردن عروس.خدا به دادت برسه مادر😆

حالا از شوخی گذشته یه کم مطالعه وتحقیق کن رو فرهنگشون

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
میلا کی میری؟هنوز مشخص نیست؟برات سخت نیست با یک خارجی ازدواج کنی

منتظر مجوز هستیم به محض اینکه مجوز بدن ازد میکنیم نه خیلی خوش میگذاره  همیشه کلی حرف واسه گفتن بهم داریم خیلی افکار و عقاید اخلاقمون بهم نزدیکه 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

در مورد قلب 

من بدنيا اومد دوتا رك قلبم بسته بود 

همون روز ك بدنيا اومدم قرار شد فرداش عملم كنن 

مامانم نذر امام حسن مجتبي كرد

خداروشكر خودش خود ب خود باز شد و خوب شد 

تا الانم مشكل ندارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊