2777
2789

[QUOTE=42542928]چطور شك كرديد؟؟علائمش چيه؟[/QUOTE]

هيچ علائمى نداشت فقط يكروز كه مريض بودبردمش پيش دكترشون دكترگفت يك صدايى احساس ميكنم داخل قلبش ببرين اكو كنيد اونجا گفتن سوراخه وبردم تهران اونجام چندجا بردم اكو همه همينو گفتن امادخترم همين الانم كاملا سالمه فقط وزنش نسبت به اون يكى يك كيلو كمتره

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالله عزیزم من مشهدم میرم حرم پای ضریح شفاشو از امام رضا میگیرم برات غصه نخور❤

سلام منم به امام رضا برسون ، بگو دستش به ضریحت نمیرسه ولی حداقل اسمش خادم الرضاست ، نی نیشو مراقب باش  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

قضيه چيه هنديا و ايرانيا جديدا خيلي ازدواج ميكنن🤔

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

[QUOTE=42542942]ایشالله عزیزم من مشهدم میرم حرم پای ضریح شفاشو از امام رضا میگیرم برات غصه نخور❤[/QUOTE]

ممنون ميشم عزيزدلم خدا خودتم حاجت روا كنه

فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند
میلا دوستم میگفت عروس باید همش کرنش کنه درمقابل خانواده شوهر.حتی کارای برادرشوهر مجرد هم بعد ازدواج میوفته گردن عروس.خدا به دادت برسه مادر😆حالا از شوخی گذشته یه کم مطالعه وتحقیق کن رو فرهنگشون

میدونم تو خانواده های سنتی اینجوریه ولی خانواده نامزدم اینجوری نیستن خیلی مدرن هستن 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

بات قهلم تا ادرس اون سایت که شوهرتو پیدا کردی ندی اشتی نمیکنم دختر مجرد زیاد داریم تو فامیل گناه دارن 😂

آخیییی ، به فکر دخترای فامیلی مادر .... باباااااا ... چه با معرفت  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

عزيزم اصلا نگران نباش حتي اگر جراحي بشع

چون من خودم همين مشكلات قلبي رو داشتم ولي سالمم الان

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
منتظر مجوز هستیم به محض اینکه مجوز بدن ازد میکنیم نه خیلی خوش میگذاره  همیشه کلی حرف واسه گفتن بهم داریم خیلی افکار و عقاید اخلاقمون بهم نزدیکه

از این هندی خوشکلاس یا از این هندی زشتا؟؟

رفاقتی بگو زشت دلم خنک شه😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

بات قهلم تا ادرس اون سایت که شوهرتو پیدا کردی ندی اشتی نمیکنم دختر مجرد زیاد داریم تو فامیل گناه دارن 😂

فیس ب و ک دات کام حالا آشتی آشتی 😂😂😘😘😘🌹

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

آخیییی ، به فکر دخترای فامیلی مادر .... باباااااا ... چه با معرفت

الکی مثلا من واسه دخترایه فامییل میخام ضایع نکن ادرسو گرفتم تورو هم میبرم😜😜😂😂

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍