2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نهایتش همون عاشقانه بود🙃🫠

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

هم قربون صدقه بود هم اونجوری

ولی بهت‌پیشنهاد میدم نری تو این رابطه ها مگه اینکه پسره قصدش جدی باشه نه چیز دیگه

چون من آسیب دید روح و روانم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
الان تو رابطه جدیدی نیستی حضوری

ن🙃💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

هنوز فراموش نکردب مجازی؟ اگه بری تو رابطه حضوری گ تجربه ای بدست اوردی از مجازیه ، استفاده مبکنی

ی مدت فراموشش کردم باز یادم افتاده 🚶🏻‍♀️

قسمت دومو متوجه نشدم عزیزم

آره همو دوست داشتیم با اینکه میدونست یه اشتباهی کردم ولی به روی خودش نیاورد خیلی دوسم داشت ولی تموم شد😑

محتویات چتمون عاشقانه و... بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

هم قربون صدقه بود هم اونجوری ولی بهت‌پیشنهاد میدم نری تو این رابطه ها مگه اینکه پسره قصدش جدی باشه ...

هعییییییییییییی

آدم‌ داغون میشه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

آره همو دوست داشتیم با اینکه میدونست یه اشتباهی کردم ولی به روی خودش نیاورد خیلی دوسم داشت ولی تموم ...

اگه خیلی دوست داشت چرا تموم شد؟

من پیام ندادم به دلایلی اونم پیام نداد خیلی زجر کشیدم از دوریش ولی تحمل کردم

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
2810