2777
2789
عنوان

کاردرمنزل برای خانمها

2090 بازدید | 31 پست

سلام به خانومایی که مثل من خانه دارن.وقته همگی بخیر.میخاستم نظرتون رودرباره کارتومنزل بدونم ویه جورایی کمک خرج زندگی وکم کردن باره سنگین مخارج واسه شوهرامون بشیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان بنظرتون اگه یه تعداد لباس مجلسی شیک بگیریم تو خونه اجاره بدیم کسی میاد چون لباس مجلسی حداقل ۳۰۰یا ۴۰۰ تومنه یه بار بیشترم نمیشه پوشید اما اگه جایی بود ک مثلا با قیمت پاییننتر اجاره میداد من خودم همیشه میرفتم اجاره میکردم 

نظرتون چیه؟؟؟؟

دل تنها عضوی است که با نگاه لمس می شود......

منم میخوام ولی نیست که😕

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
دوستان بنظرتون اگه یه تعداد لباس مجلسی شیک بگیریم تو خونه اجاره بدیم کسی میاد چون لباس مجلسی حداقل ۳۰۰یا ۴۰۰ تومنه یه بار بیشترم نمیشه پوشید اما اگه جایی بود ک مثلا با قیمت پاییننتر اجاره میداد من خودم همیشه میرفتم اجاره میکردم نظرتون چیه؟؟؟؟

من که دوست ندارم اولا ادم از کجا مطمئن شه بعد از هر بار استفاده خشکشویی رفته چون هم هزینش زیاده هم لباسو هرچی بیشتر بشوری زودتر خراب و کهنه میشه اگه هم نبرن ممکنه صدجور مریضی ادم بگیره الان مریضی خیلی زیاد شده مثل قارچ پوستی. بعد شما مگه همه سایزارو میخوای بیاری من که بالای ده پونزده تا بازارو مزون رو میگردم تا لباس بخرم چطوری تو تعداد محدود وسایزبندی محدود انتخاب میشه کرد. منم تمااااام تهران و اطرافشو گشتم برا یه لباس باورت میشه حتی بازارها و پاساژای شمالم رفتم 😁

ای مالک! اگر شب هنگام کسی را مشغول گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن شاید سحر توبه کرده باشد. امام علی (ع)
2810