2777
2789

خودم خانمم چندین دختر خانم حالا مجرد یا مطلقه تو گروه ازدواج تماس گرفتیم برای یه بنده خدایی هست برای معرفی و اشنایی خیلی خیلی توقعهاشون بالاست بخاطر همین در دیدار اول دیگه ادامه ندادیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم خانمم چندین دختر خانم حالا مجرد یا مطلقه تو گروه ازدواج تماس گرفتیم برای یه بنده خدایی هست برای ...

چه گروهیه چطور باید عضو شد؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
پس خیلی دختر قدرت مندی هستی 

والا تا شکستی نباشه که آدم قوی نمیشه بعد دوست نداشتم وابسته باشم به کسی چون آدم رو همین وابستگی ضعیف می‌کنه و موقعی که در اوج شکنندگی قرار داری ولت میکنن و تو نابود میشی پس بهتره هیچ وقت منتظر کسی نباشیم برامون زندگی بسازه

والا تا شکستی نباشه که آدم قوی نمیشه بعد دوست نداشتم وابسته باشم به کسی چون آدم رو همین وابستگی ضعیف ...

میدونی تا حالا کسی تو این سن ندیدم بگه ازدواج چیه همه هول ازدواجن....

ولی اینم درسته ی بار شکست بخوری حسی ب چیزی نداری 

میدونی تا حالا کسی تو این سن ندیدم بگه ازدواج چیه همه هول ازدواجن.... ولی اینم درسته ی بار شکست بخو ...

آره خب هر کسی یه ذوق و سلیقه ایی داره ولی از ما بر عکسه موقع جوانی خیلی ذوق به همه چی داریم پیر میشیم بیخیال همه چی فقط تماشای غروب 😄